Γέμισε χασίς η Αττική Οδός- Χολιγουντιανή καταδίωξη μέσα στην πόλη

Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών βρέθηκαν στο οδόστρωμα της Αττικής Οδού αφού κατά τη διάρκεια καταδίωξης αυτοκινήτου ο οδηγός πέταξε από το παράθυρό του το εμπόρευμα. Ο 33χρονος οδηγός δεν κατάφερε να ξεφύγει από τις αστυνομικές αρχές, αφού εγκλωβίστηκε και συνελήφθη.

Συγκεκριμένα η χολιγουντιανή καταδίωξη ξεκίνησε χθες το απόγευμα από τη στιγμή που ο 33χρονος έφυγε από το σπίτι του στο Χαϊδάρι, ενώ τον παρακολουθούσε η Δίωξη Ναρκωτικών, καθώς υπήρχε η πληροφορία για το τι μετέφερε.

Κατά τη διάρκεια

της παρακολούθησης, ειδοποιήθηκε ομάδα ΔΙΑΣ προκειμένου να του πραγματοποιήσει εικονικό έλεγχο, με αποτέλεσμα ο 33χρονος οδηγός να πανικοβληθεί, να αναπτύξει ταχύτητα και να πετάξει μεγάλη ποσότητα χασίς στην Αττική οδό. Βγαίνοντας στην έξοδο του Αγίου Στεφάνου, πήρε το άλλο ρεύμα της εθνικής προς Πειραιά, όμως στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης ο δράστης εγκλωβίστηκε, καθώς υπήρχε μπροστά του ένα τζιπ και πίσω του ένα αυτοκίνητο της δίωξης ναρκωτικών.

Ο 33χρονος προσπαθώντας να διαφύγει χτύπησε το τζιπ και το αυτοκίνητο της αστυνομίας, χωρίς αποτέλεσμα όμως και στη συνέχεια διέφυγε με τα πόδια, διασχίζοντας κάθετα την εθνική και περνώντας στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από τις ομάδες τις αστυνομίας.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα