Οι μπουλντόζες βάζουν το κλειδί στη μηχανή – Ξεκινούν οι κατεδαφίσεις αυθαιρέτων

Οι κατεδαφίσεις αυθαίρετων οικοδομημάτων πέφτουν και πάλι στο τραπέζι για όλες ανεξαιρέτως τις περιφέρειες της χώρας, που και πάλι βέβαια υπάρχουν περιοχές με μεγαλύτερο ποσοστό παρανομίας και έντονο το πρόβλημα της αυθαίρετης δόμησης.

Με οδηγό λοιπόν αυτό, προτεραιότητα θα δοθεί στις εν λόγω περιοχές και σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, η αρχή θα γίνει από τα ελληνικά νησιά τρία ελληνικά νησιά που φαίνεται να έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Σε Μύκονο,

Σαντορίνη και Ρόδο υπάρχει το μεγάλο πρόβλημα αυθαιρέτων στην ελληνική περιφέρεια, που έχουν ανεγερθεί μετά την 28η Ιουλίου 2011, έχει οριστεί ως «κόκκινη γραμμή» για την αποτροπή νέας γενιάς αυθαίρετων κτισμάτων.

Φυσικά, θα ακολουθήσουν περιοχές όπου υπάρχει ανάλογο πρόβλημα ή έχουν εντοπιστεί κατασκευές σε αιγιαλούς, παραλίες, δάση και αρχαιολογικούς χώρους, όπου απαγορεύεται η ανέγερση οποιασδήποτε μορφής κατοικίας.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι μόνο στη Μύκονο έχουν εντοπιστεί περισσότερα από 120 αυθαίρετα κτίσματα που έχουν ανεγερθεί μετά την παραπάνω ημερομηνία, ενώ ανάλογο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και τα δύο άλλα νησιά.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα