110 μέρες είχε να δει την κόρη του ο Τομ Κρουζ – Παραδέχτηκε πως η γυναίκα του τον εγκατέλειψε για τη Σαϊεντολογία

Πριν λίγες μέρες είχε δηλώσει στο δικαστήριο ότι είναι υπόδειγμα πατέρα, ζητώντας από την Bauer Publishing 50 εκατομμύρια δολάρια αποζημίωση, για δημοσιεύματα που τον θέλουν ως ανεύθυνο πατέρα.

Ωστόσο στα χέρια του Daily Raidar, έφτασε μια πλήρη αναφορά 48 σελίδων από την δικηγόρο Ελίζαμπεθ ΜακΝαμάρα, μέσα στην οποία ο Κρουζ παραδέχεται πως δεν είχε δει την μικρή Σούρι για 110 μέρες μετά τον χωρισμό του με την Κέιτι Χολμς.

Ο Radar ρώτησε τον Κρουζ αν η Χολμς θέλησε να «προστατέψει» τη Σούρι από

τη Σαϊεντολογία, με τον ηθοποιό να δηλώνει πως η ερώτηση είναι προσβλητική και πως η Σούρι δεν χρειαζόταν προστασία από τη θρησκεία του.

Ο Κρουζ στη συνέχεια ρωτήθηκε αν η γυναίκα του τον άφησε λόγω της Σαϊεντολογίας, στην οποία ερώτηση ο Κρουζ απάντησε: «Αυτή σας το είπε αυτό; Ναι, αυτός ήταν ένας από τους λόγους».

Η δικαστική διαμάχη με τον ηθοποιό να προσπαθεί να εισπράξει τα χρήματα για δυσφίμηση συνεχίζεται, με τον ίδιο να δηλώνει πως είναι υποδειγματικός πατέρας και έχει άριστη σχέση με την κόρη του από το...τηλέφωνο. Διαβεβαίωσε επίσης πως η μικρή Σούρι δεν βρίσκεται πλέον στους κύκλους της Σαϊεντολόγιας.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα