Baby boom! Οι celebrities με φουσκωμένες κοιλίτσες [εικόνες]

Την πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας περιμένουν να ζήσουν αρκετές κυρίες της εγχώριας σόουμπιζ. Άλλες στους πρώτους μήνες, άλλες ένα βήμα πριν κρατήσουν στην αγκαλιά το παιδάκι τους, οι επώνυμες δεν μπορούν να κρύψουν ούτε τη χαρά ούτε τις κοιλίτσες τους.

Πρώτη και πιο πρόσφατη στη λίστα, η Ζέτα Δούκα της οποίας η είδηση για την εγκυμοσύνη προκάλεσε αίσθηση, αφού ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει δώσει δικαίωμα για την προσωπική της ζωή.

Από τις πιο ευχάριστες ειδήσεις και το ότι η Κατερίνα Καραβάτου

περιμένει το δεύτερο παιδί της. Η όμορφη παρουσιάστρια και ο Κρατερός Κατσούλης θα χαρίσουν στην πρώτη τους κόρη, Αέλια, την πιο γλυκιά συντροφιά.

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Κατερίνα Καραβάτου Σοφία Καρβέλα Πηνελόπη Αναστασοπούλου Ζέτα Δούκα

Και η Σοφία Καρβέλα ζει το θαύμα της φύσης για δεύτερη φορά. Η κόρη της Άννας Βίσση είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της με μία φωτογραφία, που συνοδευόταν από την εν λόγω λεζάντα: «Νέα παπούτσια, νέα κοιλιά».

Το ήθελε, συνέβη και ζει την πιο ευτυχισμένη της περίοδο. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στην Ελένη Μενεγάκη, επιβεβαιώνοντας τις φήμες και τα δημοσιεύματα. Η όμορφη ηθοποιός λάμπει από ευτυχία και πλέον δεν κρύβει την κοιλίτσα της.

The post Baby boom! Οι celebrities με φουσκωμένες κοιλίτσες [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα