Γάτα-νίντζα χαστουκίζει στο αφεντικό της για μία πολυθρόνα! [βίντεο]

Δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά λόγια για τις γάτες. Όλοι ξέρουμε πόσο τρομερά ζώα είναι και τι μπορούν να κάνουν σε κάθε περίσταση. Αν για παράδειγμα είναι σε φάση ερωτική σου τρίβονται διαρκώς, ζητούν το χάδι σου.

Αν δεν είναι σε φάση ερωτική σε γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι και αν τις ενοχλήσεις πάρα πολύ τότε θα βρεθείς να έχει κάποιο σημάδι στα μούτρα σου ή θα σου καταστρέψει κάτι πολύτιμο.

Επομένως τον γέρο που ήταν το θύμα της γάτας στο βίντεο που θα δείτε δεν του δίνουμε κανένα ελαφρυντικό και καμία συμπόνια. Ήξερε που έμπλεκε και όπως λένε και στο Αμέρικα τα

ζητούσε το μαλακό του μόριο.

Για την ακρίβεια το μαλακό του μόριο την περνούσε μια χαρά. Η μούρη του είναι που δέχτηκε την ποινή. Ο παππούς είχε ξαπλώσει πάνω στην ανακλινόμενη πολυθρόνα και κοιτούσε τη γάτα πίσω από το δέντρο και γελούσε.

Αυτό ήταν που ξεπέρασε τα όρια. Η γάτα βρήκε σχέδιο δράσης, κινήθηκε στα μουλωχτά, βρέθηκε κάτω από την πολυθρόνα και τη στιγμή που ο γέρος την έψαχνε με ένα σαρδόνιο χαμόγελο, εκείνη έγινε νίντζα, του βγήκε από αριστερά χωρίς φλας και του έσκασε ένα χαστούκι στο πρόσωπο από αυτά που η λέξη "Επικό" είναι λίγη για να το χαρακτηρίσει.

The post Γάτα-νίντζα χαστουκίζει στο αφεντικό της για μία πολυθρόνα! [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα