Τιτάνας τραγουδάει το Hello της Adele σε 25 διαφορετικά στυλ μουσικής [βίντεο]

Αυτή η Adele έχει γίνει μεγάλη λαίλαπα. Όχι μόνο σε μουσικό επίπεδο, με τα τραγούδια της να έχουν στάνταρ ένα τρίμηνο-τετράμηνο μετά την κυκλοφορία τους που θα παίζονται παντού και θα σου κολλήσουν θες δεν θες, αλλά και σε επίπεδο τρολαρίσματος.

Από την ημέρα που κυκλοφόρησε το Hello έδωσε έμπνευση σε πολλούς να σκαρφιστούν κάτι. Πρώτα ήταν το Hello του Λάιονελ

Ρίτσι που τα συνέδεσαν. Μετά ήταν memes χωρισμού.

Στο χορό μπήκε και η Miss Piggy που έκανε ξανά το βίντεο κλιπ με τον Κέρμιττ μέσα. Το Σάββατο, το Saturday Night Live έστησε ένα τρομερό σκετς με τον Μάθιου ΜακΚόναχι και πέσαμε κάτω από το πόσο ωραία ήταν στημένο.

Τώρα έρχεται ο Άντονι Βίνσεντ, ένας μουσικός που κάνε θραύση στο Youtube, ο οποίος πειράζει γνωστά τραγούδια με τον κανόνα του 10 Seconds Songs. Αυτή τη φορά το Hello της Adele μπήκε στο πλάνο του και για αρκετό καιρό έφτιαχνε κάτι πολύ καλό.

Έτσι, τον βλέπουμε μέσα σε ένα βίντεο πέντε λεπτών να έχει πει το τραγούδι με 25 διαφορετικούς τρόπους. Πρώτα ξεκινάει από το αυθεντικό και στη συνέχεια το τοποθετεί στο ύφος γνωστών καλλιτεχνών και συγκροτημάτων όπως Ροντ Στιούαρτ, Guns 'n' Roses, Pink Floyd, Έλτον Τζον, Ντιν Μάρτιν, Έτα Τζέιμς, Τζάνις Τσόπλιν κ.α.

The post Τιτάνας τραγουδάει το Hello της Adele σε 25 διαφορετικά στυλ μουσικής [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα