ΝΔ: Κυριακή βγάζει αρχηγό με διαγωνισμό και όχι εκλογές

Μετά το κάζο της Νέας Δημοκρατίας την προηγούμενη Κυριακή η ΚΕΦΕ προχώρησε σε δραστικές αλλαγές ώστε να αλλάξουν τα πάντα στη διαδικασία και να μην κρέμεται το κόμμα από την κάθε τυχάρπαστη εταιρία.

Γράφει για τη ΝΔ ο (μόνο ΠΑΣΟΚ) Μάκης Ρηγάτος

Έτσι, ο αρχηγός του κόμματος θα αναδειχθεί αυτή την Κυριακή όχι με χρονοβόρες και κοστοβόρες εκλογές, αλλά μέσα από συναρπαστικές δοκιμασίες. Όποιο μαχίμι συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς από τις 6 δοκιμασίες θα κερδίσει τον

προεδρικό θώκο της Νέας Δημοκρατίας. Ποιες θα είναι αυτές;

1. Πέτρα, ψαλίδι, μολύβι, χαρτί (50 βαθμοί)

Οι 4 υποψήφιοι με συντονιστή τον Μάκη τον Γιομπαζολιά θα παίξουν για 3 λεπτά, «πέτρα, ψαλίδι, μολύβι, χαρτί». Αφού πειστεί ο Βαγγέλας ότι όταν λέμε πέτρα εννοούμε την κίνηση με το χέρι και όχι κοτρόνα στο Δόξα Πατρί του Τζιτζικώστα, το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί και ο νικητής θα κερδίσει 50 βαθμούς και μια συμμετοχή μαζί με τον μικρό Γιωργάκη (όχι του ΠΑΣΟΚ) στο «Ουράνιο Τόξο».

2. Μπινελικομαχία (100 βαθμοί)

Οι υποψήφιοι έχουν 2 λεπτά στη διάθεση τους για να μπινελικώσουν τον αντίπαλο. Για να διαγωνιστούν επί ίσοις όροις όμως ο Μεϊμαράκης θα πρέπει να τους δώσει 120 βρισιές αβάντζο, ενώ και τα μπινελίκια θα είναι στα αρχαία ελληνικά για να μπορεί να τα παρακολουθήσει και ο Άδωνις. Για παράδειγμα: «Σου συνουσιάζεται ο οίκος που διαμένεις κύναιδε», «Λάβε πέντε, ω αυνανιστά», «Ίνα πέρδεις επί τοις όρχεσιν μου», «Ταύτα λαβείν μωρή νοσούσα». Χρέη Νατάσας Συρεγγέλα για να καταλαβαίνει και το κοινό τι ακούει θα αναλάβει ο Κώστας Ζουράρις.

3. Αερομαχία με Καμμένο (150 βαθμοί)

Οι 4 υποψήφιοι αρχηγοί θα είναι στα F16 τους στα 3000 πόδια και θα περιμένουν να εμπλακεί ο Πάνος Καμμένος. Για να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον η αερομαχία, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας θα το κάνει όπως ο Iceman στο «Top Gun». Θα σκάσει μύτη με κλειστό τον έναν κινητήρα και θα πηγαίνει με ανάποδες τιμονιές για να δείχνει το πουλάκι στον Τζιτζικώστα. Νικητής θα είναι όποιος διαγωνιζόμενος καταφέρει να καταρρίψει εικονικά τον Καμμένο. Χαμένος θα είναι όποιος καταρριφθεί (με πραγματικά πυρά. Προσομοιώσεις και μαλ@κιες δεν κάνει ο Πάνος) από τον Υπουργό.

4. Τσουβαλοδρομίες (200 βαθμοί)

Κάθε υποψήφιος μπαίνει με τα πόδια σε ένα στενό παντελόνι του Νίκου Φίλη και το κρατάει με το χέρι στη μέση, ενώ παράλληλα τραγουδάει καραόκε το «Hello» της Adele ρεμιξαρισμένο με το «Γεια σου» από «Κακά Κορίτσια». Στη συνέχεια οι τέσσερις στέκονται στη σειρά και μόλις σφυρίξει ο Κουκοδήμος θα πρέπει να ξεκινήσουν χοροπηδώντας σαν τον Κρις Καλαντζή. Νικητής θα είναι όποιος μείνει όρθιος και δεν λιποθυμήσει μετά την 137η άκυρη εκκίνηση του Κουκοδήμου

5. Αγαλματάκια ακίνητα, αμίλητα, αγέλαστα, αμπινελίκωτα (200 βαθμοί)

Για 15 λεπτά θα πρέπει να μείνουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακίνητος, ο Άδωνις αμίλητος, ο Τζιτζικώστας αγέλαστος και οι τρεις μαζί αμπινελίκωτοι από τον Μεϊμαράκη, ενώ θα του γαργαλάει το μουστάκι ο Βορίδης και θα του μαδάει τις τρίχες απ’ το δασύτριχο στήθος του παίζοντας «μ’ αγαπάει δεν μ’ αγαπάει» η Φωτεινή Πιπιλή. Χρέη κριτή θα αναλάβει ο Γιάννης Πουλόπουλος και η μούσα του (Πάκης).

6. «Μπιζ» (500 βαθμοί).

Μαζεύονται και οι τέσσερις υποψήφιοι. Ο Άδωνις κάνει τη μάνα και κλείνει τα μάτια του. Οι υπόλοιποι τον χτυπάνε και σηκώνοντας το χέρι τους φωνάζουν «μπιζ» (εκτός απ’ τον Μεϊμαράκη που φωνάζει “μπιζ να ‘ούμε μη γαμ@σω”). Ο Άδωνις τότε πρέπει να ανοίξει τα μάτια και να μαντέψει ποιος από τους τρεις ήταν αυτός που τον χτύπησε, ενώ την ίδια στιγμή σε ζωντανή σύνδεση με το Blue Sky θα δίνει οδηγίες στους τηλεθεατές «Όση ώρα εγώ μαντεύω εσείς παραγγέλνετε».

Στο τέλος των δοκιμασιών θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής τον οποίο θα ανακοινώσει ο…

The post ΝΔ: Κυριακή βγάζει αρχηγό με διαγωνισμό και όχι εκλογές appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα