Μπουτάρης: Οι υπουργοί είναι τραγικοί!

14:31 9/9/2012 - Πηγή: KoolNews

« Έπρεπε να βάλει υπουργούς που ξέρουν την κοινωνία και την αγορά, όχι κομματόσκυλα», δηλώνει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και προσθέτει ότι ο Αντώνης Σαμαράς προέκυψε καλύτερος απ’ό,τι τον περίμενε.

Ο Γιάννης Μπουτάρης σε συνέντευξη που παραχώρησε στα Νέα Σαββατοκύριακο, διευκρινίζει ότι ο ίδιος δεν ανήκει σε κανένα κόμμα και στο ερώτημα πώς

κρίνει τον Πρωθυπουργό απαντά : «Μάλλον χαμένο στο διάστημα. Είναι βέβαια και πολλά τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει…Βέβαια μερικοί υπουργοί του είναι τραγικοί. Επρεπε να βάλει υπουργούς που ξέρουν την κοινωνία και την αγορά. Οχι κομματόσκυλα».

Κατηγορεί τον Πρωθυπουργό γιατί αντικατέστησε τον Γιάννη Διώτη από επικεφαλής του ΣΔΟΕ«με έναν γνωστό του από τη Μεσσηνία. Λες και δεν μπορεί να φύγει από τη λογική του βουλευτάκου. Αλλά έτσι είναι οι περισσότεροι πολιτικοί» ενώ για τον Αλέξη Τσίπρα λέει: «Εγώ τον εκτιμώ τον Τσίπρα. Τώρα όταν θα έλθει η ώρα της αλήθειας, δεν ξέρω τι θα κάνει, αλλά για την ώρα το παίζει καλά. Δεν ερεθίζει τον κόσμο, ε, λέει κάποιες υπερβολές, αλλά αντιπολίτευση είναι, τι θα κάνει ;»

Για την Χρυσή Αυγή είναι κατηγορηματικός και επαναλαμβάνει παλιότερη πρότασή του να απαγορευτεί «ένα κόμμα τέτοιων αντιλήψεων».

Οσο για το ΠΑΣΟΚ, ο δήμαρχος εκτιμά ότι μπορεί και να μην υπάρχει φως στο τούνελ που έχει χωθεί: «Αν το ΠΑΣΟΚ δεν μπορέσει να αλλάξει, θα έρθουν κάποιοι άλλοι. Οι Ελληνες είναι σοσιαλδημοκράτες. Αν το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να αλλάξει όνομα, να αλλάξει πρόσωπα, να αλλάξει, να αλλάξει, να αλλάξει -που δεν το βλέπω να μπορεί- τότε θα έρθουν κάποιοι άλλοι. Μακάρι να το κάνουν το νέο κόμμα (οι Λοβερδος, Χρυσοχοίδης και) Διαμαντοπούλου. Αλλά πρέπει να πείσουν τον κόσμο. Γιατί σε αυτή τη φάση δεν βλέπω να πείθουν τον κόσμο».

Αυτά για την πολιτική. Το μεγάλο πάθος του δημάρχου, όμως, είναι άλλο. Τα κρασιά του Κτήματος Μπουτάρη : «Με το κτήμα ασχολούμαι, είναι πολύ κοντά. Καμιά φορά λέω «έχω μια δουλειά» και πετάγομαι. Αλλος νομίζει ότι είμαι με γκόμενα, άλλος ότι έχω κανένα πολιτικό ραντεβού και εγώ πάω να δοκιμάσω πέντε κρασάκια να χαζέψω λιγάκι και αυτό με τρέφει».

Keywords
Τυχαία Θέματα