Ένας από τους δράστες της Μανωλάδας είχε σύρει Πακιστανό με το αγροτικό!

Πλούσιο «βιογραφικό» φαίνεται πως έχει ένας από τους τρεις δράστες στο πρωτοφανές περιστατικό βίας στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας, καθώς εκκρεμεί σε βάρος του δίκη για μια εξίσου ειδεχθή πράξη κατά Πακιστανού μετανάστη.

Τον περασμένο Αύγουστο, ο 27χρονος δράστης μαζί με ένα ακόμη άτομο είχε διαπληκτιστεί και πάλι με αλλοδαπούς εργάτες για μη καταβολή των δεδουλευμένων τους. Η αντίδρασή του ήταν πρωτοφανής καθώς την ώρα που ο μετανάστης ζητούσε τα χρήματά του, κατάφερε μαζί με τον φίλο του να μαγκώσουν με το παράθυρο

του αυτοκινήτου το χέρι του μετανάστη και στη συνέχεια τον έσυραν για αρκετή απόσταση τραυματίζοντάς τον.

Η εν λόγω υπόθεση εκκρεμοδικεί τη στιγμή που οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να συλλάβουν τόσο τον 27χρονο όσο και τους άλλους δύο συνεργούς του ηλικίας 38 και 21 ετών.

Μάλιστα οι εισαγγελικές αρχές έχουν δώσει εντολή προκειμένου να δημοσιευτούν οι φωτογραφίες των δραστών.

Στο χώρο του περιστατικού οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν πέντε κενά και ένα πλήρες φυσίγγιο, πέντε συγκεντρωτήρες φυσιγγίων, δεκαπέντε σιδερένιους σωλήνες καθώς και δώδεκα αυτοσχέδια ρόπαλα. Επιπλέον μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του 38χρονου εντοπίστηκαν ένα σπρέι πιπεριού και ένα κυνηγετικό όπλο, του οποίου η άδεια κατοχής είχε λήξει.

Keywords
Τυχαία Θέματα