«Είσαι δικός μας, σκότωσε για εμάς» έλεγαν οι φωνές στον σατανιστή της Γλυφάδας

«Είσαι δικός μας. Σκότωσε για εμάς». Αυτό του έλεγαν οι φωνές που άκουγε ο 21χρονος σατανιστής που σκότωσε την άστεγη στη Γλυφάδα την ημέρα του Πάσχα, όπως ο ίδιος φέρεται να είπε ενώπιον του 19ου τακτικού ανακριτή. Επίσης, φέρεται ότι είπε για οράματα και για μορφές που τον απειλούσαν.

Περιέγραψε μάλιστα περιστατικά όπου έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή των ίδιων του των γονιών. Είχε όπως είπε σοβαρό πρόβλημα με τον αδελφό του, νόμιζε ότι τον μισούσε, με αφορμή έναν καυγά με τον αδελφό του περιέγραψε πως έφτασε σημείο να

σπάσει ένα μπουκάλι και να το βάλει στο λαιμό της μητέρας του απαιτώντας να φύγει από το σπίτι ο αδελφός του.

Κάποια άλλη φορά, είπε, χτύπησε τον πατέρα του, εκείνος πέρασε μέσα από τη τζαμαρία της μπαλκονόπορτας και τραυματίστηκε σοβαρά. Όταν του ζήτησε βοήθεια εκείνος άρχισε να τον χτυπάει.

Δυστυχώς όμως δεν σταμάτησε εκεί, οι πληροφορίες λένε πως ενώπιον του ανακριτή ο 22χρονος περιέγραψε τη νύχτα του φόνου. Όταν και πάλι άρχισε, όπως είπε, να ακούει φωνές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα espresso ανέφερε πως “όσο πλησίαζε το Πάσχα οι φωνές δυνάμωναν. Είχαν μαλώσει με την οικογένειά μου και άρχισαν και πάλι να ακούω φωνές. Όταν είδα την άτυχη γυναίκα το θεώρησα σημάδι. Πίστεψα ότι εκείνοι μου την υπέδειξαν”.

Keywords
Τυχαία Θέματα