Στους «16» η Κολομβία, νίκησε την Ακτή Ελεφαντοστού με 2-1

Η Κολομβία νίκησε την Ακτή Ελεφαντοστού εξασφάλισε την πρόκριση και άνοιξε τον δρόμο στην Ελλάδα για να διεκδικήσει την πρόκριση στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Ιαπωνία!

Έτσι παρατάχθηκαν:

Η Κολομβία παρατάχθηκε με 4-2-3-1. Ο Οσπίνα κάτω από τα δοκάρια, δεξιάο Ζούνικγα, αριστερά ο Αρμέρο και στο κέντρο της άμυνας οι Ζαπάτα, Γιέπες. Οι Αγκιλάρ και Σάντσες σε ρόλο αμυντικών χαφ,

πιο μπροστά και δεξιά ο Κουαντράδο, αριστερά ο Ιμπάρμπο και πίσω από τον Γκουτιέρες ο Ροντρίγκες.

Σε ό, τι αφορά την Ακτή Ελεφαντοστού παρατάχθηκε κι εκείνη με 4-2-3-1. Ο Μπαρί κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Οριέ, αριστερά ο Μποκά και στο κέντρο της άμυνας ο Ζοκορά με τον Μπαμπά. Ντι και Τιοτέ στα χαφ πιο μπροστά ο Ζερβίνιο δεξιά, αριστερά ο Γκραντέλ και πίσω από τον Μπονί ο Τουρέ.

Κακό πρώτο ημίχρονο

Το πρωτο μέρος του αγώνα της Κολομβίας και της Ακτής Ελεφαντοστού ήταν κάκιστο καθώς καμία ομάδα δεν μπορούσε να πάρει τον έλεγχο και οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν δεν εκμεταλλεύτηκαν, κάθε άλλο, πετάχθηκαν στα σκουπίδια με τον χειρότερο τρόπο, με κάκιστες εκτελέσεις.

Το ματς ξεκίνησε στο 64'

Το παιχνίδι άρχισε να αποκτά ενδιαφέρον στο 64ο λεπτό όταν ο Ροντρίγκεζ άνοιξε το σκορ για την Κολομβία, γεγονός που το άξιζε καθώς από την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου πίεζε για να σκοράρει. Η Ακτή Ελεφαντοστού ανοίχτηκε για να πιέσει και στο 70' η Κολομβία διπλασίασε τα τέρματα της στην κόντρα με τον Κιντέρο. Οι Ιβοριανοί τρία λεπτά αργότερα μείωσαν το σκορ με το σόλο του Ζερβίνιο και ξαναμπήκαν στο ματς. Οι Αφρικανοί πίεσαν , αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν και πρέπει να κερδίσουν την τελευταία αγωνιστική την Ελλάδα για να προκριθούν στην διοργάνωση.

O MVP: Για άλλο ένα ακόμα ματς ο Ροντρίγκες ανοίγει τον δρόμο για την Κολομβία και να εξασφαλίσει την πρόκριση για την ομάδα της χώρας του. Στους διακριθέντες και ο Γέπες, ο οποίος έκανε εξαιρετικό ματς.

Πηγή φώτο: uefa.com

Keywords
Τυχαία Θέματα