Είδε την νεκρή σύντροφο του και έκανε εμετό ο Πιστόριους [εικόνες & βίντεο]

Αηδίασε για δεύτερη φορά ο Όσκαρ Πιστόριους κατά τη διάρκεια της δίκης του για την δολοφονία της Ρίβα Στέενκαμπ, μετά από λάθος του χειριστή του ηλεκτρονικού υπολογιστή που έδειξε κατά λάθος φωτογραφίες της νεκρής συντρόφου του.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, προβλήθηκαν φωτογραφίες από το ματωμένο δωμάτιο του πρώην Παραολυμπιονίκη.

Κάποια στιγμή και μετά από λάθος του χειριστή του ηλεκτρονικού υπολογιστή, άρχισαν να προβάλλονται φωτογραφίες από το άψυχο κορμί της Ρίβα Στέενκαμπ.

Τότε ο Πιστόριους έπιασε το κεφάλι του και έκανε εμετό ενώ στη συνέχεια έκλεισε η οθόνη που βρίσκονταν μπροστά του. Υπενθυμίζουμε ότι την πρώτη δεν άντεξε την κατάθεση του ιατροδικαστή που μιλούσε για τα τραύματα της άτυχης κοπέλας.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας, έγινε μέσω βίντεο που προβλήθηκαν ο γύρος του σπιτιού του Πιστόριους ενώ φάνηκε και για πρώτη φορά το όπλο του φόνου.

Η δίκη θα συνεχιστεί την Παρασκευή στις 14 Μαρτίου ενώ η ακροαματική διαδικασία αναμένεται να τελειώσει στις 4 Απριλίου. Αν κάτι τέτοιο δεν γίνει τότε η δίκη θα διακοπεί και θα ξεκινήσει στις 11 Απριλίου.

The 'missing pieces'? pic.twitter.com/0aFPpeSODz

— Emily Smith (@EmilySmithCNN) March 13, 2014

Pistorius' prosthetic leg pic.twitter.com/7eMCY762Io

— Emily Smith (@EmilySmithCNN) March 13, 2014

A closer angle pic.twitter.com/vnwXeaJINe

— Emily Smith (@EmilySmithCNN) March 13, 2014

Keywords
Τυχαία Θέματα