Η πασίγνωστη ξανθιά που καταστρέφει τη μελλοντική καριέρα των παιδιών μας!

Έρευνες παντού! Μία από αυτές, καινούργια και αποκαλυπτική, έρχεται για να στηρίξει την άποψη της κάθε φεμινίστριας που πιστεύει οτι μία κούκλα Barbie συνθλίβει τα όνειρα!

Σε πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας Sex Roles αναφέρεται οτι το Πανεπιστήμιο του Oregon έκανε ερωτήσεις και ζήτησε απαντήσεις από 37 κορίτσια ηλικίας από 4 έως 7 ετών σχετικώς με την πανέμορφη ξανθιά που κατακλύζει την ζωή τους!

Οι επιστήμονες αναφέρθηκαν σε 10 επαγγελματικές ασχολίες, μεταξύ των οποίων η διδασκαλία,η ιατρική και η επιβολή του νόμου και τότε
συνέβη το αδιανόητο,τα κορίτσια που έπαιζαν με την-πανέμορφη-ξανθιά τους κούκλα δήλωσαν οτι μπορούν να κάνουν λιγότερες δουλειές και είναι αποδοτικές σε λιγότερες εργασίες σε σύγκριση με ένα αγόρι….κοινώς είναι λίγο νωχελικά και αισθάνονται ελαφρώς ανίκανα σε σύγκριση με τα αρσενικά!

Αντιθέτως τα κορίτσια που επέλεξαν να παίξουν με την κυρία Potato Head (στο πλαίσιο της έρευνας) που δεν έχει το σεξ απίλ της λυγερόκορμης φάνηκαν πιο δυναμικά και ισάξια των αγοριών!

Επιπλέον οι επιστήμονες αποφάνθηκαν οτι ένα κορίτσι που επιλέγει την έκδοση καριέρας της ξανθιάς κούκλας, που είναι αυστηρή με το ταγιέρ και τα παρελκόμενα, δεν έχει διαφορά από αυτό που επιλέγει την ανέμελη και sexy έκδοση με τις γόβες και τα αρώματα!

Οπότε γονείς αφεθείτε ελεύθεροι. Αφού η επιστήμη υποστηρίζει οτι μία πλαστική κούκλα, ένα παιχνίδι, επηρεάζει το μέλλον και την καριέρα των παιδιών σας μπορείτε ανενόχλητοι να τα εγκαταλείψετε και να μη δώσετε καμία σημασία προκειμένου να τα βοηθήσετε να φτιάξουν την ζωή τους! Η μπούκλα σας κερδίζει στα σημεία!

Τι άλλο θα διαβάσουμε;

Keywords
Τυχαία Θέματα