Δέκα δουλειές που ταιριάζουν «γάντι» σε όσους μισούν το ίντερνετ

Ψάχνεις να βρεις δουλειά και δεν σου αρέσει να είσαι στο διαδίκτυο; Αποδίδεις καλύτερα όταν είσαι μόνος σου και θέλεις να έχεις επαγγελματικές σχέσεις με ανθρώπους που μετρούνται στα δάχτυλα ενός χεριού;

Οι δέκα θέσεις εργασίας που ακολουθούν είναι φτιαγμένες για ανθρώπους που δεν θέλουν να έχουν σχέση με το διαδίκτυο προκειμένου να βοηθήσουν την εταιρεία στην οποία εργάζονται να ευημερήσει. Η δουλειά τους δεν απαιτεί την χρήση του διαδικτύου και έτσι συνιστούνται σε όλους όσους λατρεύουν

να μισούν το ίντερνετ.

Διευθυντής του Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών

Αν σου φέρνει πονοκέφαλο μόνο και μόνο η ιδέα να σηκώσεις το τηλέφωνο και να προσεγγίσεις νέους πελάτες, τι θα ήταν καλύτερο από το να έρχονται αυτοί σε εσένα. Η εταιρεία Century Interactive στο Ντάλας ψάχνει κάποιον γι αυτή την θέση, οπότε αν δεν θέλεις να κυνηγάς πελάτες και να μετακομίσεις σε μία άλλη χώρα, μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις ικανότητες στην επικοινωνία και να μάθεις όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία.

Βοηθός της ομάδας ειδήσεων

Αν θέλεις και εσύ να βρεθείς σε μία αίθουσα σύνταξης είναι η ευκαιρία σου. Το NFL στο Λος Άντζελες ψάχνει για έναν καινούριο βοηθό που μπορεί να κάνει τα πάντα, να διατηρεί την ηρεμία του σε καταστάσεις μεγάλης πίεσης, να δουλεύει πυρετωδώς και να είναι συνεργάσιμος.

Διευθυντής Λειτουργιών και R & D

Το Sir Kensington’s στη Νέα Υόρκη αναζητά έναν διευθυντή που θα μπορέσει να βοηθήσει στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, να βλέπει αν πληρούνται όλα τα στάνταρ στις εγκαταστάσεις ασφαλείας και να συντονίζει τους πωλητές.

Κειμενογράφος

Σου αρέσει να γράφεις και δεν θέλεις να δημιουργείς επαγγελματικές σχέσεις με τους πελάτες σου; Μπορείς να εργαστείς στην εταιρεία Thinkful στη Νέα Υόρκη αναλαμβάνοντας τα πνευματικά δικαιώματα των έργων και δημιουργώντας αντίγραφα τους.

Επιστημονικός συνεργάτης

Το να είσαι σε συνεχή επαφή με το αφεντικό της εταιρείας Livefyre στο Σαν Φρανσίσκο είναι μία θέση εργασίας που πολλοί θα ζήλευαν. Η εταιρεία δίνει τώρα την ευκαιρία σε όλους όσους θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους να στείλουν ένα βιογραφικό. Ο βοηθός του αφεντικού πρέπει να κάνει τα πάντα, να προγραμματίζει τα ταξίδια, να φτιάχνει το πρόγραμμα, να χειρίζεται τα έξοδα και το επιστημονικό προσωπικό.

Junior Designer

Αν θέλεις οι πελάτες να έρχονται σε εσένα η εταιρεία HZDG στην Ουάσινγκτον ψάχνει για έναν σχεδιαστή που να είναι ήρεμος και ενθουσιώδης ενώ παράλληλα να δουλεύει γρήγορα. Μάλιστα, η συγκεκριμένη εταιρεία δίνει κάθε εβδομάδα δωρεάν τρόφιμα στους εργαζόμενους της.

Λογιστής

Η εταιρεία Sailthru στην Νέα Υόρκη ψάχνει για έναν λογιστή που θα ασχολείται με την μισθοδοσία, θα επεξεργάζεται τις συναλλαγές και θα φροντίζει να είναι όλα σωστά με τους τραπεζικούς λογαριασμούς του προσωπικού προκειμένου να εξασφαλιστούν τα χρήματα της εταιρείας και να κυλούν όλα ομαλά.

Διαχειριστής Συστημάτων

Η εταιρεία SevOne στο Γουίλμινγκτον αναζητά έναν διαχειριστή συστημάτων που μπορεί να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας και να αποκαταστήσει όλους τους servers του δικτύου προκειμένου να έχουν καλύτερες υπηρεσίες οι χρήστες και να διατηρηθούν τα συστήματα επικοινωνιών.

3D Animator

Εάν ξέρετε πώς να δημιουργήσετε νέα μοντέλα για τον κινηματογράφο και τα παιχνίδια, η εταιρεία Pocket Gems στο Σαν Φρανσίσκο ζητάει έναν 3D Animator και μπορεί να σας προσφέρει αυτό που ψάχνατε πάντα.

Μηχανικός Λογισμικού

Η εταιρεία CommοnBond στη Νέα Υόρκη θέλει έναν μηχανικό λογισμικού που να μπορεί να σχεδιάσει, να κατασκευάσει, να ελέγξει και να συντηρήσει τις εφαρμογές παγκόσμια κλάσης.

The post Δέκα δουλειές που ταιριάζουν «γάντι» σε όσους μισούν το ίντερνετ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα