Χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έκανε… πυραυλικό πάρτι και τραγούδησε! [βίντεο]

Δέκα μέρες μετά την εκτόξευση του πυραύλου, ο λαοπρόβλητος ηγέτης της Βόρειας Κορέας θέλησε να κάνει ένα μεγαλειώδες πάρτι για να γιορτάσει!

Αφού στις 7 Φεβρουαρίου έκανε το... κέφι του αψηφώντας τις προειδοποιήσεις των ΗΠΑ και της Νότιας Κορέας, ο Κιμ Γιουνγκ Ουν θέλησε να κάνει ένα πάρτι προς τιμήν του… πυραύλου.

Η χαρά του ήταν τόσο μεγάλη που διοργάνωσε μία μεγαλειώδη γιορτή στην οποία τραγουδούσε το συγκρότημα στο οποίο μέλος είναι η ερωμένη του ηγέτη της Βόρειας Κορέας [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ]. Και εννοείται

πως αυτός επέλεξε την μπάντα.

Αφού θρονιάστηκε στην πρώτη σειρά έχοντας το χαρακτηριστικό στυλ του, ο Κιμ Γιονγκ Ουν παρακολουθούσε το video wall να δείχνει την εκτόξευση του πυραύλου ενώ οι πέντε Κορεάτισες τραγουδούσαν με τις χαρακτηριστικές τσιριχτές φωνές τους.

Και ξαφνικά εμφανίζεται στην προβολή η φωτογραφία του, το συγκρότημα «γκαζώνει» και οι στρατιωτικοί αρχίζουν να χτυπάνε παλαμάκια και να τραγουδούν. Ναι οι στρατιωτικοί, ντυμένοι με τις στολές τους και χαμογελώντας διάπλατα, εν αντιθέσει με τον Κιμ Γιονγκ Ουν που αρκέστηκε στο να τραγουδήσει έχοντας ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του την υπεροψία.

The post Χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έκανε… πυραυλικό πάρτι και τραγούδησε! [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα