Επιμένει ο Βερναρδάκης για τον έλεγχο των ΜΜΕ: Η άποψη μου είναι επιστημονική εκτός από πολιτική

Επιμένει στη θέση του ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Χριστόφορος Βερναρδάκης και ισχυρίζεται πως τα ΜΜΕ πρέπει να ελέγχονται.

Ο κ. Βερναρδάκης είχε δηλώσει την Τρίτη: «...Εγώ θεωρώ και εξακολουθώ να πιστεύω, για να μην έχετε καμία αμφισβήτηση επ' αυτού, ότι η βασική παθογένεια της δημοκρατίας στην Ελλάδα - και όχι μόνο στην Ελλάδα,

αλλά και στην Αμερική και στην Ευρώπη και όπου αλλού θέλετε - είναι η αυτονόμηση συγκεκριμένων πολιτικοοικονομικών κύκλων διαμέσου των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, τα οποία δεν είναι δημοκρατικά, αλλά κάνουν κατάχρηση του δημόσιου χαρακτήρα της πληροφόρησης και της ενημέρωσης και προφανώς χρειάζεται ρύθμιση. Το τι ρύθμιση χρειάζεται είναι ένα άλλο θέμα, αλλά κατά τη γνώμη μου, αυτή είναι η βασική αφετηρία».

Κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε την Τετάρτη, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών επέμεινε στη θέση του και όταν ερωτήθηκε σχετικά απάντησε: «Χαίρομαι για την ερώτηση. Αναμενόμενη έτσι κι αλλιώς. Εννοείται ότι επιμένω απολύτως. Είναι επιστημονική άποψη εκτός από πολιτική. Για όσα κόμματα εξακολουθούν να μιλούν γι' αυτό το θέμα θα τα εγκαλέσω γιατί στο παρελθόν ψήφισαν τυποκτόνους νόμους».

The post Επιμένει ο Βερναρδάκης για τον έλεγχο των ΜΜΕ: Η άποψη μου είναι επιστημονική εκτός από πολιτική appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα