Η MAC μας δείχνει τα makeup trends της άνοιξης

All or Nothing! Αυτό είναι το moto της MAC για το μακιγιάζ της άνοιξης και μία ματιά μόνο στα νέα της προϊόντα αρκεί για να το καταλάβεις. Έντονα χρώματα, υφές και λάμψη είναι τα βασικά στοιχεία της νέας συλλογής που κινείται σε 4 διαφορετικούς άξονες: CRAYON – AQUATIC – BROKEN DOLL – TEEN SPIRIT. Πέραν του Teen Spirit που αφορά στα νύχια, τα υπόλοιπα 3 αποτελούν την πιο παιχνιδιάρικη, artistic εκδοχή από τους επαγγελματίες

makeup artists της MAC.

Το main point για το μακιγιάζ της άνοιξης βρίσκεται ανάμεσα στην ένταση του χρώματος ή τη φυσική λάμψη που προδίδει υγεία. Το ευθυγραμμισμένο eyeliner και οι καλοβαλμένες σκιές αποτελούν παρελθόν, ενώ η αγαπημένη μέχρι τώρα terracotta πηγαίνει στα μετόπισθεν για φέτος και το πρόσωπο χρειάζεται μία φυσική λάμψη, γεγονός που προϋποθέτει μία άψογη περιποίηση.

Σε ένα fun αλλά και επιμορφωτικό workshop, η MAC μου έδωσε την ευκαιρία να πειραματιστώ και να δω από κοντά τα secrets για τα πιο hot makeup trends της σεζόν που έρχεται. Σαφώς πειραματίστηκα με τα χρώματα που ήταν απλωμένα στον πάγκο μπροστά μου αλλά αποφάσισα ότι θα καταλήξω στην πιο natural εκδοχή, η οποία περιείχε και έντονα φρύδια που είναι η αδυναμία μου αυτό τον καιρό. Η makeup artist της MAC, Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου ήταν μαζί μας για να μας παρουσιάσει τα νέα trends, να μας δείξει πως να τα κάνουμε μόνες μας και να μας πείσει να μη φοβηθούμε το χρώμα που φέρνει η άνοιξη!

Tips που συγκράτησα από το MAC workshop:

Αυτό το καλοκαίρι θα ξεχάσουμε την terracotta. Θα φροντίσουμε το δέρμα μας να είναι καλά ενυδατωμένο και υγιές και θα χρησιμοποιήσουμε προϊόντα για φυσική λάμψη (highlighters).Τονίζουμε μόνο τα μάτια ή μόνο τα χείλη. Αποφεύγουμε τις υπερβολές και στα δύο.Ξεχνάμε τις ολόισιες γραμμές στο eyeliner και αφήνουμε πιο ελεύθερο το χέρι μας στην εφαρμογή.Το lip conditioner μπορεί να γίνει το αγαπημένο μας προϊόν για τα χείλη αυτή τη σεζόν. Μπορεί να σταθεί στα χείλη ακόμα και σε ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ.Τα χείλη παίρνουν αποχρώσεις πορτοκαλο-κόκκινες και ροζ αποχρώσεις και χωρίς περίγραμμα.

1 ΑΠΟ 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Aquatic

Το μπλε και οι αποχρώσεις του αναλαμβάνουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο μακιγιάζ και συγκεκριμένα στα μάτια.

Δείτε περισσότερα Galleries Broken Doll

Έντονες, πολλές φόρες και ψεύτικες βλεφαρίδες που θυμίζουν το βλέμμα εκείνης της παλαιάς κούκλας που είχαμε μικρές.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το καθαρό και φυσικά λαμπερό πρόσωπο είναι φέτος ένα από τα πιο hot makeup trend που είδαμε στα catwalks. Η MAC έπαιξε το δικό της ρόλο στη δημιουργία της φυσικής λάμψης και φυσικά δίνει τις δικές της συνταγές για να το πετύχετε. Stay tuned για περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε περισσότερα Galleries

Wild φρύδια που μοιάζουν φυσικά και ελαφρώς τονισμένα μάτια με τη φυσική λάμψη σε όλο τον πρόσωπο να είναι ισχύει και σε αυτή την εκδοχή.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: MAC, makeup trends, spring trends ss16, μακιγιάζ, χρώμα

Φυσικά μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας την κάρτα του Secret Club, όταν πάτε στα MAC να ανανεώσετε το ανοιξιάτικο νεσεσέρ σας. Σας θυμίζω την έκπτωση… -25% όλο το χρόνο σε όλα τα προϊόντα.

Αν δεν είστε ακόμα μέλος, μήπως ήρθε η ώρα να γίνετε; Κάντε το με ένα κλικ εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα