Χάος στην Κρήτη από τους ισχυρούς ανέμους που φτάνουν τα 150 χλμ/ώρα [εικόνες]

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αρχές και οι υπηρεσίες πολιτικής προστασίας λόγω των θυελλωδών ανέμων που έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα σε ολόκληρο το νησί ενώ κόστισαν τη ζωή ενός οδηγού και των τραυματισμό αρκετών ακόμα συνανθρώπων μας.

Χανιά

Ένας 64χρονος άνδρας στα Χανιά έχασε τη ζωή του όταν ένα δέντρο έπεσε και τον πλάκωσε στη λεωφόρο Σούδας στο ύψος της διασταύρωσης του ΜΑΙΧ.

Παράλληλα,

εξαιτίας των ανέμων τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν - ανάμεσα τους και δυο μαθητές σχολείο - στα Χανιά όπου λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων δόθηκε εντολή να κλείσουν σχολεία.

Ηράκλειο

Εξ αιτίας των ισχυρών ανέμων έπεσε και ο φοίνικας που βρισκόταν δίπλα στο κτίριο που στεγαζόταν παλιά η Α' ΔΟΥ στο πάρκο Θεοτοκόπουλου

Η Χερσόνησος αυτή την ώρα έχει βυθιστεί στο σκοτάδι με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι πιθανότατα λόγω των ανέμων υπάρχει πτώση κολώνας της ΔΕΗ προκάλεσε το πρόβλημα στην ηλεκτροδρότηση.

Στην εθνική οδό Ηρακλείου Λασιθίου στο ύψος του Αγιου Γεωργίου στο Σεληνάρι ένα δέντρο έπεσε στο δρόμο με αποτέλεσμα να έχει κλείσει το δεξιό ρεύμα του δρόμου προς Άγιο Νικόλαο. σεληναρι δεξια εχει πέσει δέντρο έχει κλείσει

Προβλήματα έχουν καταγραφεί και στο αεροδρόμιο όπου πτήσεις δεν κατάφεραν να προσγειωθούν εξ αιτίας των ανέμων.

Παράλληλα οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με τη φωτιά που ξέσπασε στο Σφηνάρι Κισσάμου με τους ανέμους που πνέουν στην περιοχή να αγγίζουν τα 9 μποφόρ.

Λασίθι

Στη Φινοκαλιά Λασιθίου, ο μετεωρολογικός σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου καταγράφει, για ακόμη μία φορά, τις ισχυρότερες ριπές ανέμου στη χώρα (155 km/h) όταν επικρατούν άνεμοι νοτίων διευθύνσεων.

1 από 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Χάος στην Κρήτη από τους ισχυρούς ανέμους που φτάνουν τα 150 χλμ/ώρα [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα