Απόπειρα ληστείας στο Ασκληπιείο Βούλας – Πυροβολισμοί κι ανθρωποκυνηγητό

Σκηνές από κινηματογραφική ταινία εξελίχθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας, όταν δύο άγνωστοι δράστες οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανή επιτέθηκαν σε χρηματαποστολή.
Συγκεκριμένα οι δράστες που είχαν ένα πυροβόλο όπλο και ένα περίστροφο, επιτέθηκαν στον υπάλληλο της χρηματαποστολής που κατευθυνόταν σε ΑΤΜ τράπεζας και του άρπαξαν την ειδική βαλίτσα ασφαλείας που περιείχε τα χαρτονομίσματα.

Η βαλίτσα αυτή όμως όταν απομακρύνεται από τα χέρια αυτού που την

μεταφέρει, ενεργοποιεί μηχανισμό συναγερμού, ο οποίος βγάζει ειδικό καπνογόνο, ενώ στο εσωτερικό ενεργοποιείται ειδική αμπούλα χρώματος που βάφει τα χαρτονομίσματα, καθιστώντας τα άχρηστα.

Οι δράστες έσπασαν την βαλίτσα με βαριοπούλα, όταν όμως διαπίστωσαν ότι τα χαρτονομίσματα στο εσωτερικό είχαν καταστραφεί την εγκατέλειψαν.

Στη συνέχεια άνοιξαν πυρ εναντίον του θωρακισμένου βαν της χρηματαποστολής, χωρίς όμως να τραυματιστεί ο οδηγός, ο οποίος μάλιστα εμβόλισε τη μηχανή των δραστών, ρίχνοντάς την στο έδαφος με αποτέλεσμα οι δράστες να τραπούν σε φυγή, πεζοί.

Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο της απόπειρας και εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό εναντίον των δραστών.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, οι ένοπλοι δράστες καλύφθηκαν πίσω από αυτοκίνητα για να προστατευθούν, ενώ μιλούσαν Ελληνικά.

The post Απόπειρα ληστείας στο Ασκληπιείο Βούλας – Πυροβολισμοί κι ανθρωποκυνηγητό appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα