Η νύφη έλιωσε το κεφάλι της πεθεράς

COVER STORYΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΗ νύφη έλιωσε το κεφάλι της πεθεράςΤετάρτη, Μάρτιος 23, 2016 - 14:54

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Λεμεσού από το πρωτοφανούς αγριότητας φονικό με τραγική «πρωταγωνίστρια» μία 58χρονη, η οποία έλιωσε με ένα σκεπάρνι το κεφάλι της 61χρονης Ελληνοκύπριας πεθεράς της και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή της!

Το έγκλημα, που ούτε ο πιο ευφάνταστος σεναριογράφος ταινιών τρόμου θα μπορούσε να συλλάβει, αποκαλύφθηκε χθες στον Ποταμό Γερμασόγειας.

Η νύφη με καταγωγή από τη Γεωργία φέρεται ότι σκότωσε την πεθερά της την ώρα που κοιμόταν (!) και εν συνεχεία αυτοκτόνησε

καταπίνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών.

Το αποτρόπαιο θέαμα των δύο νεκρών γυναικών αντίκρισε πρώτος ο 44χρονος γιος της άτυχης γυναίκας και σύζυγος της 58χρονης, με αποτέλεσμα να υποστεί νευρικό κλονισμό και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωσή της, η Αστυνομία ενημερώθηκε για το έγκλημα γύρω στις 2.30 το μεσημέρι της Τρίτης και αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι, στο οποίο ζούσαν και οι δύο γυναίκες. Το σκηνικό που αντίκρισαν οι αστυνομικοί θα μπορούσε να είχε βγει από τις σελίδες των βιβλίων του «μετρ του τρόμου» Στίβεν Κινγκ. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννη Σωτηριάδη, η 61χρονη Ελληνοκύπρια ήταν νεκρή πάνω στο κρεβάτι και πλημμυρισμένη στο αίμα, ενώ δίπλα της σιγόκαιγε ακόμα ένα καντήλι!

Οπως ανέφεραν οι πληροφορίες, το κεφάλι της ήταν σχεδόν πολτοποιημένο λόγω της σφοδρότητας των χτυπημάτων που δέχθηκε (σε σημείο που είναι δύσκολη η αναγνώρισή της).

Μέσα στα αίματα

Το θρίλερ όμως είχε και συνέχεια, όταν στην κουζίνα βρέθηκε νεκρή σε μια καρέκλα η Γεωργιανή νύφη της και δίπλα της εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός χαπιών, που οδηγούσε στην εκτίμηση ότι μόνη της έβαλε τέλος στη ζωή της!

Κατά τη διάρκεια της έρευνας μέσα στο σπίτι οι άνδρες της Αστυνομίας ανακάλυψαν σε έναν κάδο αχρήστων το φονικό όπλο, το οποίο ήταν μέσα στα αίματα και φέρεται ότι ήταν αυτό με το οποίο η 58χρονη πολτοποίησε το κρανίο της πεθεράς της.

Στον τόπο του στυγερού εγκλήματος έφτασαν οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους, οι οποίοι διενήργησαν αυτοψία στις σορούς των δύο γυναικών και αποφάνθηκαν ότι ο θάνατος της 61χρονης προήλθε από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, ενώ τα αίτια θανάτου της 58χρονης θα διαπιστωθούν από τη νεκροτομή που θα διενεργηθεί καθώς και τις τοξικολογικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής, νύφη και πεθερά καβγάδιζαν συχνά για διάφορα θέματα. Κάποιες φορές οι τσακωμοί τους ήταν τόσο ακραίοι που παρενέβαινε η Αστυνομία προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Οι αξιωματικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λεμεσού, το οποίο έχει αναλάβει να διερευνήσει την υπόθεση, προσπαθούν να εξακριβώσουν τα ακριβή κίνητρα που οδήγησαν στο πρωτοφανές αιματοκύλισμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα