Άσχημος χωρισμός για τη Λάνα Ντελ Ρέι – Κλάματα και φωνές στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Λάνα Ντελ Ρέι αφού τα προσωπικά της πάνε από το κακό στο χειρότερο.

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, Λάνα Ντελ Ρέι και Φρανσίσκο Καροζίνι χώρισαν για ακόμα μία φορά και όπως όλα δείχνουν αυτή τη φορά οι αποστάσεις μεταξύ τους μοιάζουν αγεφύρωτες.

Το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα τσακωνόταν συχνά και το τέλος της σχέσης ήταν αναπόφευκτο. Πριν λίγο καιρό, η 30χρονη τραγουδίστρια και ο 33χρονος φωτογράφος είχαν μαλώσει άσχημα στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες με την διάσημη τραγουδίστρια να ξεσπά σε δάκρυα,

μπροστά σε όλους.

«Μάλωναν πολύ άσχημα. Η Λάνα δεν σταματούσε να κλαίει. Έδειχναν να καυγαδίζουν πολύ άγρια και εκείνη έμοιαζε χαμένη και αγχωμένη», ανέφερε άτομο που τους είδε από κοντά.

Όπως αναφέρει η New York Daily News, ο χωρισμός συνέβη πριν από περίπου δυο εβδομάδες. Αν και οι δυο τους είχαν χωρίσει πολλές φορές στο παρελθόν, αυτή η φορά λέγεται πως είναι οριστική. «Αγαπούν ο ένας τον άλλον, αλλά δεν μπορούν να είναι πια μαζί», αποκάλυψε άνθρωπος από το περιβάλλον τους, αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν υπάρχουν περιθώρια επανασύνδεσης.

O δεσμός τους έγινε γνωστός τον περασμένο Ιούλιο, λίγο μετά τον χωρισμό της Λάνα από τον ρόκερ Μπάρι Τζέιμις Ο΄ Νιλ με τον οποίο είχαν αρραβωνιαστεί, ενώ τα καυτά φιλιά τους σε καφετέρια στο Μαλιμπού έκαναν τον γύρο του διαδικτύου…

Πηγή: ToraTora.gr

The post Άσχημος χωρισμός για τη Λάνα Ντελ Ρέι – Κλάματα και φωνές στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα