Τους χώρισε ο πόλεμος, τους ένωσε το skype: Η ιστορία αγάπης δύο νέων που ξαναβρέθηκαν μετά από 71 χρόνια

Ήταν πριν από 71 χρόνια όταν ο 21χρονος τότε Τόμας συνάντησε την 17χρονη Τζόις. Οι δύο νέοι ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα, ωστόσο τους χώρισε ο πόλεμος. Παρ’ όλα αυτά, δεν ξέχασαν ο ένας τον άλλο, ακόμα και μετά από τόσα χρόνια που πέρασαν.

Ο Τόμας Νόργουντ συνάντησε για πρώτη φορά την Τζόις Ντούραντ στο Λονδίνο. Και οι δύο τους ζούσαν εκεί ενώ ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος.

«Ήμουν έξω με έναν φίλο μου, και αμέσως προσέξαμε τις νεαρές κυρίες, την Τζόις με μία φίλη της», είπε ο 93χρονος σήμερα Τόμας. «Κάναμε βόλτα στον Τάμεση μέσα σε βάρκες και μετά

πήγαμε για ποτό. Νομίζω την ερωτεύτηκα από το πρώτο λεπτό. Από τη στιγμή που μου χαμογέλασε. Θεέ μου, ήταν τόσο γλυκό κορίτσι».

Όμως οι δυσκολίες για το ζευγάρι δεν άργησαν να έρθουν. Οι δύο ερωτευμένοι νέοι αναγκάστηκαν να χωριστούν όταν ο Τόμας έφυγε για την Γαλλία για την Μάχη της Νορμανδίας. Μετά το τέλος του πολέμου, ο Τόμας πήγε στις ΗΠΑ και προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Τζόις στέλνοντας της μηνύματα και δώρα.

Πέρασαν αρκετοί μήνες και οι δύο νέοι κρατούσαν επαφή. Μια μέρα, ο Τόμας μέσω επιστολής ζήτησε από την Τζόις να γίνει γυναίκα του και να τον ακολουθήσει στις ΗΠΑ. Ωστόσο η κοπέλα αρνήθηκε, γεγονός που ράγισε την καρδιά του Τόμας. Η Τζόις ήταν νέα και ήθελε να σπουδάσει. Τότε, είχε πιάσει την πρώτη της δουλειά σαν νοσοκόμα.

«Πληγώθηκα. Κατάλαβα πως η αγάπη της για τη δουλειά της ήταν πιο σημαντική από εμένα. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι παραπάνω όμως για να της αλλάξω γνώμη. Οπότε συμβιβάστηκα και έπεισα τον εαυτό μου πως έπρεπε να συνεχίσω τη ζωή μου. Έτσι, παντρεύτηκα τη “δεύτερή μου επιλογή”, μία πολύ όμορφη και ισχυρή γυναίκα, που μου χάρισε τα καλύτερα 56 χρόνια της ζωής μου, μέχρι να πεθάνει το 2001, σε ηλικία 75 ετών από λέμφωμα», διηγήθηκε ο 93χρονος.

Λίγα χρόνια μετά τον θάνατο της συζύγου του, o Τόμας βρέθηκε να αναπολεί τα νεότερα χρόνια της ζωής του και τον χρόνο που περνούσε με την Τζόις: «Πάντα τη σκεφτόμουν. Ποτέ δεν την ξέχασα». Όπως αποδείχθηκε όμως, ούτε η Τζόις είχε ξεχάσει τον πρώτο της έρωτα. Έβαλε τον γιο της να βρει πληροφορίες στο ίντερνετ και τελικά τον πήρε τηλέφωνο: «Τόμι -το χαϊδευτικό της για μένα- άκουσα μία φωνή από την άλλη άκρη του τηλεφώνου, να μου μιλάει. Θεέ μου, δεν είναι δυνατόν».

Μετά το πρώτο τηλεφώνημα, ακολούθησαν και άλλα, ενώ χάρη στα παιδιά τους, κανόνισαν και μίλησαν μέσω skype, βλέποντας ο ένας το πρόσωπο του άλλου μετά από τόσα χρόνια. Η Τζόις, χωρισμένη με ένα παιδί, ξυπνούσε κάθε μέρα με τη φωτογραφία του Τόμας, κοιτάζοντάς τον και λέγοντάς του καλημέρα.

«Ήταν η θεά μου από την πρώτη στιγμή και ποτέ δεν έπαψε να είναι. Το πρώτο πράγμα που θα κάνω όταν τη δω; Λοιπόν, θα της δώσω μια αγκαλιά», είπε ο Τόμας που ανυπομονεί για την συνάντηση του μετά από 71 χρόνια με την Τζόις.

The post Τους χώρισε ο πόλεμος, τους ένωσε το skype: Η ιστορία αγάπης δύο νέων που ξαναβρέθηκαν μετά από 71 χρόνια appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα