Το X – Factor επιστρέφει αλλά εκτός Ant1! Σε ποιο κανάλι θα το δούμε;

Από αλλού το περιμέναμε από αλλού τελικά μας ήρθε. Το X-Factor επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση και μάλιστα από νέα συχνότητα!

Την ανακοίνωση έκαναν και επίσημα ο Γιάννης Αλαφούζος μαζί με την Άλκηστις Μαραγκουδάκη στην παρουσίαση του νέο προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ για την τηλεοπτική σεζόν 2015 - 2016.

Μετά τα δημοσιεύματα αλλά και τις φήμες που ήθελαν το σόου να βρίσκει την νέα

του στέγη στις εγκαταστάσεις του σταθμού Epsilon, η έκπληξη ήρθε από το ενημερωτικό κανάλι που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει αρκετές προσπάθειες και στην ψυχαγωγία.

Το X - Factor ξεκίνησε το 2004 από την Αγγλία γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία από τα μόλις κιόλας πρώτα επεισόδια προβολής του. Το μουσικό σόου έκανε το πέρασμα του από δεκάδες χώρες του κόσμου φτάνοντας το 2009 στην Ελλάδα και στην συχνότητα του Ant1. Ο σταθμός είχε επιλέξει για παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά.

Μέχρι στιγμής ο ΣΚΑΪ δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση για το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση του σόου, ούτε για την ημερομηνία της πρεμιέρας που -εάν όλα πάνε καλά- θα το δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Πηγή: ToraTora.gr

The post Το X – Factor επιστρέφει αλλά εκτός Ant1! Σε ποιο κανάλι θα το δούμε; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα