Αποκάλυψη: Την φιλούσε και τη χάιδευε παντού!

«Σαν δυο έφηβοι που βράζει το αίμα τους φιλιόντουσαν σαν τρελοί και έψαχναν μέρος να κάνουν σεξ», γράφουν τα media σήμερα για το παράνομο ραντεβού της Στιούαρτ με τον Σάντερς στον λόφο.

«Εκείνο το απόγευμα της 17ης Ιουλίου, το περίεργο ζευγάρι οδηγούσε στο Λος Άντζελες με μονάχα ένα ζητούμενο: να βρουν απομονωμένα μέρη για να χαϊδευτούν», υποστηρίζει το περιοδικό Us Weekly, το οποίο είχε πρώτο αποκαλύψει την παράνομη σχέση της Κρίστεν Στιούαρτ με τον Ρούπερτ Σάντερς και τώρα επανέρχεται με νέες γαργαλιστικές λεπτομέρειες και φωτογραφίες.

«Φιλιόντουσαν

σαν τρελοί. Η Κρίστεν καθόταν στο πίσω κάθισμα και εκείνος την φιλούσε σε όλο της το κορμί», αποκαλύπτει ο αυτόπτης μάρτυρας που προφανώς πούλησε τις φωτογραφίες των περιπτύξεων της 20άρας ηθοποιού με τον 40άρη σκηνοθέτη στο περιοδικό.

Το ζευγαράκι κοιτάζει αγκαλιασμένο την περίφημη ταμπέλα του Hollywood στους λόφους ενώ το ίδιο έντυπο που δημοσιεύει τις φωτογραφίες φιλοξένησε και την δήλωση του παντρεμένου με το γνωστό μοντέλο Λίμπερτι Ρος σκηνοθέτη: «Έχω τρελαθεί για τον πόνο που προκάλεσα στην οικογένειά μου. Η όμορφη σύζυγός μου και τα παραδεισένια μου παιδιά είναι όλα όσα έχω σε αυτό τον κόσμο. Τους αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Προσεύχομαι να το ξεπεράσουμε όλο αυτό μαζί».

Οι κακές γλώσσες στο Χόλυγουντ πάντως σχολιάζουν ότι υπάρχουν σημάδια πως οι φωτογραφίες δεν είναι και τόσο παπαρατσικές καθώς η Κρίστεν φαίνεται να ποζάρει και να κοιτάζει τον φακό πολλές φορές…

Keywords
Τυχαία Θέματα