Brian Boy: O διασημότερος fashion blogger έγινε μπάρμαν για την Dolce&Gabbana

Ο Brian Boy είναι ένας από τους εκλεκτούς της fashion σκηνής. Η αγάπη του για τη μόδα τον ώθησε να φτιάξει το δικό του fashion blog όπου επιδείκνυε το ξεχωριστό του στυλ και φωτογραφιζόταν κάνοντας το δικό του fashion statement, παρουσίαζε τα νέα

του κόσμου της μόδας με τη δική του ματιά κλπ. Δεν άργησε να γίνει διάσημος ανάμεσα σε fashionistas και άλλους fashion bloggers με αποτέλεσμα γρήγορα να γίνει ο αγαπημένος των σχεδιαστών.

Πρώτη σειρά σε κάθε μεγάλο ντεφιλέ, previews και αποκλειστικότητες σε καινούριες συλλογές, αμέτρητα δώρα και πολλά κέρδη ακολούθησαν. Μία επίσκεψη στα κεντρικά του οίκου Dolce&Gabbana, και μερικές παιχνιδιάρικες φωτογραφίες που συνοδεύτηκαν από χιουμοριστικά σχόλια του τύπου «Εδώ είναι το νέο μου γραφείο! Μ' αρέσει εδώ!», έκαναν το σχεδιαστικό δίδυμο να σκεφτεί κάτι ενδιαφέρον: Να προσλάβει τον Brian Boy! Έτσι σκέφτηκαν να δημιουργήσουν μία σειρά από βιντεάκια που δείχνουν πώς είναι να εργάζεται κανείς για την Dolce&Gabbana. Ο Brian, κάνει αίτηση σε κάθε πόστο, παραλαμβάνει το ηλεκτρονικό πάσο του και εργάζεται σε όλες τις θέσεις! Από ρεσεψιονίστ, διακοσμητής και από σχεδιαστής, μπάρμαν: όλα σε βίντεο!

Απολαύστε το τελευταίο τους στο κάτω μέρος της οθόνης!

Keywords
Τυχαία Θέματα