140 κατηγορίες για τον μακελάρη του Κολοράντο

Για μια ακόμη φορά ο Τζέιμς Χολμς πέρασε τις πόρτες του δικαστηρίου, αυτή τη φορά για να ακούσει τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν. 

Με το πορτοκαλί μαλλί του να έχει… ξεβάψει λίγο, αλλά φορώντας πάντα τη φόρμα της φυλακής και τις αλυσίδες, ο Τζέιμς Χολμς πέρασε τις πόρτες του δικαστηρίου. Έχοντας αυτό το lost in space βλέμμα, όπως και την προηγούμενη φορά και δείχνοντας να βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου, ο μακελάρης του Κολοράντο άκουσε τις κατηγορίες του δικαστηρίου.

Συνολικά ο Χολμς αντιμετωπίζει 24 κατηγορίες για φόνο και άλλες 116 για απόπειρα δολοφονίας. 

Ο Χολμς, στις 20 Ιουλίου, είχε εισβάλει σε κινηματογραφική αίθουσα στο Κολοράντο, κατά την διάρκεια της ταινίας “The Dark Knight Rises” και είχε δολοφονήσει εν ψυχρώ 12 ανθρώπους, ενώ είχε τραυματίσει και άλλους 58. Όταν οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν, απλά τους είχε πει “εγώ είμαι ο Τζόκερ”!

Όπως αναφέρουν τα ξένα πρακτορεία, ο Χολμς έμοιαζε να είναι ζαλισμένος και να μην έχει ιδιαίτερη επαφή με το περιβάλλον, όπως δηλαδή ήταν και κατά την πρώτη ακροαματική διαδικασία. Τουλάχιστον αυτή την φορά αντάλλαξε κάποιες κουβέντες με έναν εκ των δικηγόρων του.

Keywords
Τυχαία Θέματα