Αποχαιρετούμε τον συνάδελφο και φίλο Μάρκο Τσάκα – Σήμερα το τελευταίο αντίο στο δικό μας άνθρωπο

Ήταν λίγο μετά το μεσημέρι της Κυριακής 23 Αυγούστου, όταν το τηλέφωνο χτύπησε και πληροφορηθήκαμε την τραγική είδηση του χαμού του Μάρκου μας.

Ο δικός μας Μάρκος, ο συνάδελφος, ο φίλος δεν είναι πια μαζί μας... Στα 42 του έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων μετά από σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο.

Ο ίδιος γνωρίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης του, με ένα χαμόγελο πάντα δεν σταμάτησε ποτέ να δίνει κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους, αλλά και σε εμάς, τους συναδέλφους του.

Και μπορεί αυτή τη στιγμή τα λόγια να είναι περιττά, φτωχά, αλλά είναι ο δικός μας τρόπος να

αποχαιρετήσουμε τον γλυκό μας Μάρκο που με την αισιοδοξία, τον αυθορμητισμό και την ευαισθησία άγγιξε τις καρδιές όλων μας.

Για πάνω από είκοσι χρόνια ο Μάρκος υπηρέτησε το χώρο της δημοσιογραφίας με συνέπεια σε μεγάλα μέσα ενημέρωσης και πάντα άφηνε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Έτσι και σε μας στο ToraTora.gr, αλλά και στο KoolNews.gr μέχρι τελευταία στιγμή, ακούραστος έβαζε πάνω από όλα τη δουλειά και μετά το προσωπικό του πρόβλημα.

Τραγικός επίλογος το ραντεβού μας σήμερα μαζί του στον Ιερό Ναό των Αγ. Αναργύρων στο Μαρούσι στις 17:30, όπου η οικογένεια, φίλοι και συνεργάτες θα τον αποχαιρετήσουμε.

Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Μάρκο. Θα μας λείψεις...

The post Αποχαιρετούμε τον συνάδελφο και φίλο Μάρκο Τσάκα – Σήμερα το τελευταίο αντίο στο δικό μας άνθρωπο appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα