Αμερικανίδα ντύθηκε «θύμα της βομβιστικής επίθεσης στη Βοστώνη» και έχασε τη δουλειά της

Μία κοπέλα είχε την ιδέα να μεταμφιεστεί για το Halloween σαν μαραθωνοδρόμος ο οποίος τραυματίστηκε στην αιματηρή επίθεση που συνέβη στη Βοστόνη. Όπως ήταν φυσικό δέχτηκε φραστική βία και απειλές για τη σωματική της ακεραιότητα.

Η 22χρονη Αλίσια Αν Λίντς από το Μίσιγκαν, ανέβασε στο Twitter και στο Instagram, μία φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται η ίδια μεταμφιεσμένη σε μαραθωνοδρόμο

που έχει τραυματιστεί. Κωμικοτραγικό είναι το γεγονός ότι η εν λόγω κοπέλα ποζάρει με χάρη και χαμογελάει στο φακό παρόλο που τα πόδια της είναι γεμάτα αίματα.

Στη συνέχεια ήρθε θύελλα αντιδράσεων από τους χρήστες των social media με κάποιους να την απειλούν ανοιχτά λέγοντας της ότι θα κάψουν το σπίτι της και θα την σκοτώσουν. Επίσης, κάποιοι ξένοι πλησίασαν τους γονείς της και τους είπαν ότι θα ανατινάξουν το σπίτι της και θα κρεμάσουν το παιδί της ενώ κάποιοι άλλοι της είπαν ότι θα την βιάσουν!

Η Λίνσει ισχυρίστηκε ότι πολλοί χρήστες του Twitter είχαν ντυθεί μαραθωνοδρόμοι ενώ είχε ζητήσει και της γνώμες άλλων ανθρώπων για το εγχείρημα που σχεδίαζε να κάνει και της είπαν ότι το έβρισκαν αρκετά αστείο!

Πάραυτα, η 22χρονη έχασε τη δουλειά της και ανησυχεί για το εάν την προσλάβουν ξανά οπουδήποτε αλλού καθώς προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στην κοινή γνώμη και κατά κάποιο τρόπο, τώρα πια είναι στιγματισμένη.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα