Πανικός στο Twitter με την φωτογραφία του τραυματία Αlonso

Μια φωτογραφία που σοκάρει του λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού ανάρτησε στο twitter ο μανατζερ του διάσημου πιλότου της Ferrari Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Άμπου Ντάμπι μετά τον γκραν πρι της πόλης.

Το ατύχημα για τον Αλόνσο προήρθε κατά την έξοδο του απο το δεύτερο πιτ στοπ, όπου αναγκάστηκε να πατήσει εκτός πίστας προκειμένου να αποφύγει την σύγκρουση με τον Ζαν Ερίκ Βέρν. Ο πολύπειρος Ισπανός δεν

κατάφερε να κρατήσει το μονοθέσιο του εντός ελέγχο, πέρασε πάνω απο τα κέρμπ με το μονοθέσιο του να τραντάζεται κάτι που το προκάλεσε έντονες ενοχλήσεις στη μέση.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν έδειξαν κάτι το σοβαρό και ο πιλότος της Ferrari πήρε αμέσως εξιτήριο.

«Ευτυχώς έχω ακόμη όλα μου τα δόντια. Πάντως η μέση μου πονά αρκετά γιατί ήταν δυνατό το τράνταγμα», δήλωσε ο Αλόνσο. Ωστόσο, αυτό που σόκαρε τους οπαδούς του και όχι μόνο ήταν η φωτογραφία που ανέβασε στο twitter ο μάνατζέρ του, Λουίς Γκαρσία Αμπάντ, η οποία έδειχνε τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2005 και του 2006 να βρίσκεται σε φορείο με ειδικά εξαρτήματα και κολάρο!

Ο ίδιος ο Αλόνσο έσπευσε να εφησυχάζει άπαντες μέσω του twitter και του facebook, όπου ευχαρίστησε όσους του συμπαραστάθηκαν και έστειλε μήνυμα πως σύντομα θα είναι 100% έτοιμος. «Γεια σας, ευχαριστώ για τα μηνύματα συμπαράστασης. Η νύχτα ήταν έτσι κι έτσι. Θα κάνω κι άλλες εξετάσεις και θα προσπαθήσω να είμαι 100% καλά το συντομότερο δυνατό», έγραψε.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα