Τσιμιτσέλης στο Πρωινό mou: Αν μου φέρει η κόρη μου τον Ουγγαρέζο θα φουντάρω

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και το Πρωινό mou υποδέχτηκαν σήμερα το Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο οποίος μίλησε για τη Βάσω Λασκαράκη, το παιδί που αναμένουν από μέρα σε μέρα, ενώ δέχθηκε συμβουλές από τον παρουσιαστή για το πως θα συμπεριφερθεί στην κόρη του.

Ο Τσιμιτσέλης μεταξύ άλλων μίλησε για την κοινή του αγάπη με τον Πέτρο, τον Ολυμπιακό, αλλά και για το πως μπαίνει στο ρόλο του πατέρα με κόρη, με τον Πέτρο να του δίνει κάποιες κατευθύνσεις για το δύσκολο αυτό ρόλο.

Ως

έμπειρος πατέρας δύο κοριτσιών, ο Πέτρος Κωστόπουλος ανέλαβε να βάλει για τα καλά στο πετσί του ρόλου το Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο οποίος περιμένει μαζί με τη Βάσω Λασκαράκη κορούλα.

Σε μια στιγμή τον ρώτησε πως θα αντιδρούσε αν η κόρη του του έφερνε ως γαμπρό τον Ουγγαρέζο, με τον Τσιμιτσέλη να λέει «Θα φουντάρω...κι είμαι στον πρώτο πρέπει να πέσω πολλές φορές». (8: 45)

Ο Πέτρος μάλιστα σε μια αποστροφή του λόγου του, είπε στο Γιάννη Τσιμιτσέλη «Όχι ρε, μ@λ@κ@ς είσαι» και κράτησε το στόμα του, όταν κατάλαβε τι είπε, ενώ ο Ουγγαρέζος με τον Τσιμιτσέλη λύθηκαν στα γέλια. (9:57 στο βίντεο).

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα