Αυτός είναι ο Βρετανός τουρίστας που δολοφονήθηκε στα Μάλια [εικόνα]

Το φως της δημοσιότητας είδαν στοιχεία που αφορούν τον 19χρονο νεαρό τουρίστα στα Μάλια βρήκε τραγικό θάνατο κατά την διάρκεια συμπλοκής με συμπατριώτες του.

Ο Tyrell Matthews Burton γνωστός στους φίλους του με το ψευδώνυμο Sterling δούλευε ως βοηθός πωλητή σε κατάστημα ρούχων και ο φερόμενος ως δολοφόνος του ήταν ένας 19χρονος Βρετανός όπου φαίνεται ότι σκότωσε τον νεαρό με κουζινομάχαιρο ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη συμπλοκή μεταξύ Βρετανών που αριθμούσε

30 συμπατριώτες του.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι ο νεαρός 19χρονος είχε κλείσει ελάχιστες ώρες πριν τα γενέθλιά του ενώ σκόπευε να φύγει την επομένη από το νησί αναφέρει στο δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα Mirror.

Για κακή του τύχη η αστυνομία είχε δει τα πρόσωπο του δράστη μέσα από κάμερες και έτσι, εντόπισε με έφοδο στο δωμάτιο όπου και διέμενε τα ματωμένα ρούχα και παπούτσια του, ενώ λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη και ο ίδιος.

Αυτόπτης μάρτυρας της μοιραίας συμπλοκής, ο 18χρονος Harry Nye δήλωσε μάλιστα ότι ο Tyrell ήταν «πνιγμένος στο αίμα» και άφησε παράλληλα υπαινιγμούς για τεράστια καθυστέρηση του ασθενοφόρου να καταφτάσει στον τόπο του εγκλήματος. «Το ασθενοφόρο έκανε αιώνες να έρθει και η αστυνομία καθόταν σαν να έλεγε είναι απλά ακόμη ένας Βρετανός. Δε θα μπορούσαν να νοιαστούν λιγότερο», δηλώνει ο νεαρός Άγγλος.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο νεαρός από το Λέϊτον σκοτώθηκε μετά από συνάντηση αντίπαλων ομάδων νεαρών, οι οποίοι αποφάσισαν να «λύσουν» τις διαφορές τους στα Μάλια.

Keywords
Τυχαία Θέματα