Τι απαντά ο Άδωνις για την «έφοδο» της Ευγενίας Μανωλίδου στο νοσοκομείο Άμφισσας

Φανερά οργισμένος εμφανίστηκε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, όταν κλήθηκε να σχολιάσει πρωτοσέλιδο εφημερίδας το οποίο αναφερόταν στην επίσκεψη της συζύγου του, Ευγενίας Μανωλίδου, στο νοσοκομείο Άμφισσας.

Η είδηση της επίσκεψης διακινήθηκε σε παραπολιτικό επίπεδο με πληροφορίες τις οποίες μετέδωσε πρώτο το koolnews.gr και οι οποίες και έκαναν λόγο για «έφοδο» της συζύγου του υπουργού στο κτήριο, προκειμένου να

επιθεωρήσει την κατάσταση.

Το πρωί της Τετάρτης, ο Άδωνις Γεωργιάδης παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή του ΣΚΑΪ προκειμένου να σχολιάσει θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του ως υπουργός. Ωστόσο κάποια στιγμή ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Οικονόμου, τον κάλεσε να πει την άποψή του σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας, Η Ελλάδα Αύριο, το οποίο κυκλοφόρησε με τίτλο «Η "επιθεωητής" κυρία Ευγενία Μανωλίδου Γεωργιάδη».

Ο υπουργός Υγείας εκνευρισμένος τον ρώτησε εάν είναι σοβαρός που του κάνει τέτοια ερώτηση και αποκάλυψε ότι η σύζυγός του επισκέφτηκε το νοσοκομείο προκειμένου να δει μία φίλη της η οποία νοσηλευόταν εκεί.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του koolnews.gr το οποίο επικοινώνησε με το νοσοκομείο της Άμφισσας, η Ευγενία Μανωλίδου, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξαν από το νοσοκομείο, δεν έκανε έφοδο, αλλά συνοδευόταν μάλιστα από την αντιδήμαρχο Δελφών, Λέλα Μπακολουκά προκειμένου να πραγματοποιήσει μία απλή επίσκεψη, καθώς η κυρία Μανωλίδου βρισκόταν στην πριοχή γιατί είχε δώσει προηγουμένως συναυλία στους Δελφούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα