Αυτό είναι που λένε «γραφτό» – Ανακάλυψαν πριν παντρευτούν ότι είχαν συναντηθεί στο καροτσάκι [εικόνα]

19:53 4/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Ο Άλεξ και η Ντόνα Βουτσινά ξέρουν καλύτερα από τον καθένα τι μικρός που είναι ο κόσμος καθώς ανακάλυψαν μία κοινή τους φωτογραφία που τραβήχτηκε 22 χρόνια πριν παντρευτούν!

Μπορεί να μην είναι μία ιστορία αγάπης της Disney αλλά από εκεί ξεκινά. Μπορεί ίσως να φταίει η μοίρα, το πεπρωμένο ή μία απλή σύμπτωση αλλά τελικά κανένας δεν ξέρει. Όμως η Ντόνα και ο Άλεξ ξέρουν πολύ καλά τι μικρός που είναι ο κόσμος.

Οι δυο τους κατάγονται από διαφορετικές χώρες και ερωτεύτηκαν όταν η Ντόνα έπιασε δουλειά στο ξενοδοχείο της

οικογένειας του Άλεξ. Τότε νόμιζαν ότι συναντήθηκαν για πρώτη φορά αλλά μία φωτογραφία από το 1980 τους διέψευσε.

Μία εβδομάδα πριν οι δύο νέοι παντρευτούν, έψαχναν παλιές οικογενειακές φωτογραφίες προκειμένου να επιλέξουν αυτές που τους αρέσουν έτσι ώστε να τις χρησιμοποιήσουν στο βίντεο για την δεξίωση της τελετής. Ξαφνικά ο Άλεξ είδε μία φωτογραφία της Ντόνα όταν ήταν πέντε ετών και βρισκόταν στην Disney World στο Ορλάντο της Φλόριντα. Η οικογένεια της μικρής τότε Ντόνα είχε μετακομίσει από την Νέα Υόρκη και επισκεπτόταν το πάρκο για πρώτη φορά.

Στο μπροστινό μέρος φαίνεται η Ντόνα με τα δύο αδέρφια της να ποζάρουν μαζί με ένα χαρακτήρα της Disney. Ο Άλεξ πρόσεξε την φωτογραφία και διέκρινε κάτι οικείο. Είδε έναν άνδρα με λευκή τούφα στα μαλλιά να σπρώχνει ένα παιδικό καροτσάκι. Αυτός ο άνδρας ήταν ο πατέρας του, Τόνι και το παιδί μέσα στο καροτσάκι ήταν ο Άλεξ.

Ο άνδρας έπαθε σοκ, πήρε την φωτογραφία και πήγε στο σπίτι της μητέρας του για να ψάξει και τις δικές του παλιές φωτογραφίες. Ανάμεσα στις εκατοντάδες άλλες, βρήκε και δικές του φωτογραφίες από την επίσκεψη της οικογένειας του στο πάρκο της Disney το 1980. Τότε η οικογένεια του Άλεξ είχε ταξιδέψει από το Μόντρεαλ του Καναδά και επισκέφτηκε για πρώτη φορά το πάρκο, όπως και η οικογένεια της Ντόνα.

Ο Άλεξ είδε ότι σε όλες τις φωτογραφίες φορούσε και αυτός και ο πατέρας του τα ίδια ρούχα με αυτά στην αντίστοιχη φωτογραφία της Ντόνα. Τελικά ο κόσμος είναι πολύ μικρός καθώς ο Άλεξ και η Ντόνα βρίσκονταν στην ίδια φωτογραφία 22 χρόνια πριν παντρευτούν.

«Πιστεύω ότι ο κάθε άνθρωπος διασχίζει διάφορα μονοπάτια στη ζωή του, που πολλές φορές διασταυρώνονται με αυτά άλλων. Το να υπάρχει όμως απτή απόδειξη γι' αυτό, όπως συνέβη σε εμάς, μου φαίνεται απίστευτο», είπε ο Άλεξ.

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 1995 και παντρεύτηκε το 2002. Ο Άλεξ και η Ντόνα έχουν αποκτήσει τρία αγόρια και συνεχίζουν μέχρι σήμερα να πηγαίνουν στην Disney World και όταν επιστρέφουν στο σπίτι τους πάντα κοιτούν τις φωτογραφίες για να δουν τα κοριτσάκια που έχουν μπει τυχαία μέσα στο πλάνο. «Ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να βρίσκονται κάπου εκεί οι μελλοντικές σύζυγοι των παιδιών μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα