Ο Γκανέζος κομμωτής της αμερικανικής πρεσβείας και η μήνυση του σε αστυνομικούς

18:54 4/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Ένα επεισόδιο με πρωταγωνιστές αστυνομικούς και δύο αλλοδαπούς- εκ των οποίων ο ένας εργάζεται στην αμερικανική πρεσβεία-απασχολεί εδώ και λίγες ώρες τις αστυνομικές αρχές.

Ρεπορτάζ: Νάντια Αλεξίου

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο αλλοδαπούς να κινούνται στη θέση Γκόριτσα, στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου κοντά στον καταυλισμό. Κρίθηκαν ύποπτοι και επιχείρησαν να τους σταματήσουν σε έλεγχο.

Όπως υποστηρίζουν οι Αστυνομικοί οι δύο -ύποπτοι- άνδρες αρχικά επιχείρησαν να αποφύγουν και στη συνέχεια αρνήθηκαν τον έλεγχο και στο σημείο προκλήθηκε επεισόδιο, με τους Αστυνομικούς

να πραγματοποιούν έλεγχο υψηλού κινδύνου όπως προβλέπεται από τη διαδικασία. Από την εξακρίβωση διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για Γκανέζο πολιτογραφημένο Έλληνα ο οποίος εργάζεται ως κομμωτής στην Αμερικανική Πρεσβεία κι ένα φίλο του από τη Γκάνα.

Για το επεισόδιο υποβλήθηκε μήνυση κατά των αστυνομικών ενώ η υπόθεση διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία. Μάλιστα σύμφωνα με τον κομμωτή της Αμερικάνικης Πρεσβείας "δέχθηκε πιέσεις" για να αποσύρει την καταγγελία του.

Πηγές της ΕΛΑΣ διευκρινίζουν ότι ενεργείται εσωτερική έρευνα ώστε να εξακριβωθεί κάτω από ποιες συνθήκες ενήργησαν οι αστυνομικοί.

Keywords
Τυχαία Θέματα