Το χτύπημα της κόμπρα – Η Σλόαν Σάμπιθ είναι λόγος περηφάνιας για εμάς τους nerds

18:40 4/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Πριν ξεκινήσουμε αυτό το κείμενο αμφιταλαντευτήκαμε πολύ αν θα έπρεπε μπει στην κατηγορία σέξι ή στο bookcinema, αλλά συνειδητοποίησαμε ότι η Ολίβια Μαν είναι μια άλλη περίπτωση από την Σλόαν Σάμπιθ. Για την ακρίβεια η Σλόαν είναι μια κατηγορία μόνη της στις τηλεοπτικές σειρές.

Την πρώτη φορά που την πλησίασε η Μακένζι για να της προτείνει το 5λεπτο στο News Night 2.0 υπέθεσε ότι ο λόγος είναι η εξωτερική της εμφάνιση.

Και όπως της είπε ωμά η Μακένζι είναι η εξωτερική της εμφάνιση. Όμως, η Σλόαν έχει συνηθίσει σε τέτοια αντιμετώπιση και δεν την ένοιαζε. Γιατί η ίδια έχει μετρήσει τον εαυτό της. Και είναι με διαφορά η πιο διανοούμενη, σοφιστικέ κοπέλα που έχουμε γνωρίσει, με μια γλυκά περίεργη συμπεριφορά στης ανθρώπινες και δη στις ερωτικές σχέσεις.

Η Σλόαν αρχικώς είναι μια σπουδαία οικονομολόγος με Μπάτσελορ, Μάστερ και άλλα πόσα πτυχία, ενώ στα διάφορα φόρουμ την εκτιμούν απεριόριστα οι του χώρου. Αυτό όμως δεν είναι αρκετό. Το να ξέρεις καλά τα οικονομικά δεν αρκεί. Οφείλεις να τα παρουσιάζεις και με ειλικρίνεια στο κοινό. Και η Σλόαν είναι η μοναδική που το καταφέρνει από όλους τους οικονομολόγους. Γιατί τα λεφτά για εκείνη και τα συμφέροντα δεν είναι το παν. Και το απέδειξε όταν απέρριψε μια πρόταση 4 εκατομμυρίων.

Το αδύνατο της σημείο είναι η εμφάνιση της. Και λέμε αδύνατο γιατί εξαιτίας αυτού την αντιμετώπισαν με προκατάληψη οι άνθρωποι τόσο ώστε ακόμα και όταν δεν συνέβαινε αυτό εκείνη να μην μπορούσε να το διαχειριστεί. Τόσο ώστε να έχει πλέον και η ίδια προβλήματα και αμφιβολίες για το σώμα της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα όταν στο ένατο επεισόδιο της πρώτης σεζόν της λέει ο Νιλ ότι θα την τρολάρει σε φόρουμ οικονομολόγων αποκαλώντας τη χοντροκ@λα, τον πιάνει με δύναμη και τον ρωτάει αν όντως είναι. Και μετά που της λέει ότι στους άντρες αρέσουν τέτοιες γυναίκες κάνει ακριβώς το ίδιο και τον ρωτάει αν ισχύει.

Αυτή η σκηνή είναι χαρακτηριστική του πως μια τέτοια κοπέλα που έχει όλα τα προσόντα φέρεται «καθυστερημένα» στα ερωτικά της. Απόμακρη και δυσκολοκατάβλητη η Σλόαν μας αφήνει μέχρι το φινάλε του πρώτου κύκλου για να δούμε μια ανθρώπινη στιγμή από εκείνη, όπου εξομολογείται τον έρωτα της στον Ντον (κ@λόφαρδε πόσο θα θέλαμε να είμαστε στη θέση σου...), τον οποίο μέχρι τότε άκουγε και συμβούλευε για τη σχέση του με τη Μάγκι. Και η αποκάλυψη της ήρθε εκεί που δεν το περίμενε, σαν το χτύπημα της κόμπρα.

Η Σλόαν τελικά είναι ο λόγος για να ξεπεράσουμε τα στερεότυπα και να δώσουμε την ευκαιρία σε μια όμορφη γυναίκα να μας δείξει τι αξίζει εγκεφαλικά. Είναι όπως λέει και η ίδια ένας λόγος για να δείχνουν οι φλώροι cool τύποι. Γιατί η Σλόαν έχει πολλά καντάρια εγκεφάλου, πολλά καντάρια ψυχής και απλώς χρειάζεται ένας Ντον να τα ξεκλειδώσει...

Because you never asked her out ρε Ντον...

Keywords
Τυχαία Θέματα