Dr Bronner’s: Πώς να αποκτήσετε χείλη για φίλημα

Η περιποίηση και η προστασία της επιδερμίδας μας, ξεκινά από τη συστηματική καθημερινή ενυδάτωσή της. Η δημοφιλέστερη εταιρία παραγωγής φυσικών προϊόντων των Η.Π.Α , Dr Bronner’s, δημιουργεί τα πιο αγνά οργανικά καλλυντικά περιποίησης σώματος που μπορείτε να φανταστείτε.

Για εσάς που έχετε ξηρή ή αφυδατωμένη επιδερμίδα που «σκάει» , εμφανίζει ρωγμές ειδικά το χειμώνα και το καλοκαίρι, η σειρά Body Balms της Dr Bronner’s αναζωογονεί και ενυδατώνει το δέρμα σας,

χωρίς να αφήνει καμία αίσθηση λιπαρότητας. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα «πολυεργαλείο» αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εντατική τοπική ενυδάτωση σε χέρια, αγκώνες, πέλματα και βεβαίως στα χείλη σας.

Εάν έχετε tattoo έχετε έναν ακόμα λόγο να τα έχετε μαζί σας. Αναζωογονούν και δίνουν λάμψη με μοναδικό τρόπο στα παλαιότερα, ενώ διατηρούν τη ζωντάνια στα νέα tattoos προστατεύοντας και ενυδατώνοντας συνεχώς την επιδερμίδα σας.

Οι συσκευασίες θα σας ξετρελάνουν! Tο απόλυτο must have item σε εξαιρετική τιμή! Σε 3 μοναδικά αρώματα (πορτοκάλι, μέντα, patchouli lime) ή χωρίς άρωμα (naked, baby unscented) για όσους το επιθυμούν.

Όμως ειδικά για τα χείλη σας η Dr Bronner’s διαθέτει στην ελληνική αγορά τη σειρά Lip Care με sticks που έχουν ως βάση το βιολογικό κερί μέλισσας. Έλαιο Jojoba, αβοκάντο πλούσιο σε βιταμίνες Α και Ε , δημιουργούν μια μοναδική φόρμουλα που προκαλεί εντατική ενυδάτωση και σας αφήνει με τα πιο βελούδινα χείλη που είχατε ποτέ. Πιστοποιημένα κατά τα πρότυπα NATRUE χωρίς κανένα χημικό πρόσθετο.

Βελούδινα, γεμάτα λάμψη χείλη με τον πλέον φυσικό τρόπο!

Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία (δες εδώ) σε 4 αρώματα (πορτοκάλι, λεμόνι, μέντα, naked).

Παράλληλα, το lip balm με βάση το βιολογικό κερί μέλισσας προστατεύει τα χείλη σας από τις έντονες καιρικές συνθήκες. Με βιολογικά έλαια jojoba που απορροφώνται από το δέρμα και το ενυδατώνουν, όπως κανένα άλλο έλαιο, αβοκάντο πλούσιο σε βιταμίνες Α και Ε και κάνναβης που παρέχουν θρεπτικά EFA και προκαλούν βαθιά εντατική ενυδάτωση.

Πιστοποιημένα σύμφωνα με τα πρότυπα τροφίμων του Υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ και τα πρότυπα τροφίμων NATRUE, επειδή ό,τι βάζετε στα χείλη σας καταλήγει στον οργανισμό σας. Σε 4 αρώματα, θα καλύψουν και τα πιο απαιτητικά γούστα, ενώ η μοντέρνα συσκευασία τους θα σας κάνει να τα λατρέψετε.

Σήμερα, τα προϊόντα ομορφιάς της Dr Bronner’s υπάρχουν σε περισσότερες από 30 χώρες και θεωρούνται τα καλύτερα φυσικά προϊόντα ομορφιάς στον κόσμο. Προσφέρουν γρήγορη ανάκτηση της υγρασίας που χάνει η επιδερμίδα καθημερινά, αλλά και αύξηση της ικανότητας διατήρησής της, εξασφαλίζοντας την καλή λειτουργία και την υγεία της.

The post Dr Bronner’s: Πώς να αποκτήσετε χείλη για φίλημα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα