20χρονη έπαθε σοκ μόλις έμαθε ότι ο μυώδης σύντροφος της είχε γεννηθεί κορίτσι [εικόνες]

Η Σάρλοτ ερωτεύτηκε τον Κίραν και όλοι έλεγαν πόσο πολύ ταιριάζουν και τους χαρακτήριζαν σαν το τέλειο ζευγάρι. Ο Κίραν ήταν ένας εμφανίσιμος άνδρας με καλογυμνασμένο σώμα και σεβόταν την αγαπημένη του. Πολλές γυναίκες θα τον θεωρούσαν πρότυπο αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι δεν ήταν και… πολύ άνδρας.

Ένα μήνα μετά που η Σάρλοτ ξεκίνησε να βγαίνει με τον Κίραν, ο αγαπημένος τη, της είπε πως θέλει να μιλήσουν. Η Σάρλοτ δεν υποψιάστηκε κάτι ενώ ποτέ της δεν φαντάστηκε αυτό που άκουσε. Η νεαρή έπαθε το μεγαλύτερο σοκ της ζωής της

όταν ο αγαπημένος της, της είπε πως είχε γεννηθεί γυναίκα.

Ο Κίραν

Το σοκ για την 20χρονη ήταν μεγάλο, αφού δεν μπορούσε να πιστέψει την αλήθεια! Όταν ξεπέρασε το πρώτο σοκ όμως, αποφάσισε ότι τον αγαπάει και όχι μόνο ότι θα μείνει στο πλευρό του αλλά και ότι θέλει να τον παντρευτεί και να κάνουν παιδιά με το σπέρμα ενός καλού και έμπιστου φίλου της.

Η Κιάρα που έγινε Κίραν

Η απάντηση της Σάρλοτ έκανε τρισευτυχισμένο τον Κίραν ο οποίος από τα τέσσερα του χρόνια κατάλαβε ότι είχε γεννηθεί σε λάθος σώμα. Στα 16 του άρχισε να παίρνει ορμόνες και να κάνει εντατική γυμναστική καταφέρνοντας εν τέλει να μοιάζει με άνδρα και να μην θυμίζει σε τίποτα το κοριτσάκι που ήταν μικρός. Στα 18 του έκανε διπλή μαστεκτομή και τώρα προγραμματίζει να κάνει αλλαγή φύλου, .

The post 20χρονη έπαθε σοκ μόλις έμαθε ότι ο μυώδης σύντροφος της είχε γεννηθεί κορίτσι [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα