Τι σου είναι τα «διλήμματα ζωής»;

Ποιος μπορεί να πάρει εύκολα απόφαση όταν βρίσκεται μπροστά σε σοβαρά ερωτήματα;

Εδώ για να αποφασίσεις ποιο ζευγάρι γόβες θες κάνεις γκάλοπ με τις πωλήτριες, τις πελάτισσες που βρέθηκαν στο μαγαζί, τις φίλες σου μέσω chat και πάλι απόφαση δεν παίρνεις «Θα το σκεφτώ και θα σας πω». Άντε τώρα να διαλέξεις μεταξύ δύο αντρών. Δύσκολο δίλημμα.

Ειδικά

όταν και οι δύο μαζί συνθέτουν τον άντρα των ονείρων σου. Πώς αποφασίζεις στην περίπτωση αυτή; Ίσως για έναν άντρα να μην υπήρχε πρόβλημα αλλά για μια γυναίκα το ταμπού της παράλληλης σχέσης κρατά ακόμη. Και μεταξύ καλά κάνει όχι από την άποψη του ταμπού αλλά από την άποψη δυσκολίας του θέματος. Είναι δύσκολο να μπορείς να ζεις δύο παράλληλες ζωές. Γιατί περί αυτού πρόκειται. Να ζεις τον έρωτα με δύο ανθρώπους δεν είναι εφικτό.

Κι όμως, υπάρχουν γυναίκες που για ένα διάστημα το έζησαν. Είχαν εγκλωβιστεί ανάμεσα σε δύο ιδανικούς συντρόφους τη λάθος χρονική στιγμή. Τα συναισθήματα όπως καταλαβαίνετε στα ύψη. Αδρεναλίνη, φόβος, αγωνία, πάθος, λύπη, χαρά, τύψεις, ενοχές, έρωτας, άγχος, ένταση. Πόσο λειτουργικός μπορεί να είσαι τελικά στην καθημερινότητά σου όταν βιώνεις κάτι τέτοιο;

Τις περισσότερες φορές οι γυναίκες που βρέθηκαν στη θέση αυτή, λόγω του ταμπού που αναφέραμε πιο πάνω, δυσκολευόντουσαν να μιλήσουν ακόμη και στις φίλες τους. Γιατί οι φίλες τους γινόντουσαν ξαφνικά οι πιο αυστηροί κριτές »Πώς το έκανες αυτό;», «Κοροϊδεύεις όχι μόνο εκείνους αλλά και τον εαυτό σου», «Πρέπει να αποφασίσεις». Πόσο εύκολο όμως είναι να αποφασίσει κανείς κάτω από όλη αυτή την ένταση και την πίεση;

Ο σύμμαχος στην περίπτωση αυτή είναι ο χρόνος. Και όταν λέμε ο χρόνος εννοούμε τον χρόνο με τον εαυτό σας. Όπως ξέρετε το να έχεις παράλληλη σχέση δεν είναι κάτι μόνιμο. Πρέπει κάποια στιγμή να πάρετε μία απόφαση. Μακάρι, να ήταν όπως και με τις γόβες που στην τελική μπορείτε να πάρετε και τα δύο ζευγάρια, αλλά τα πράγματα εδώ είναι πιο δύσκολα.

Μιλάμε για συναισθήματα. Πάντως, σε καμία περίπτωση δεν μιλάτε στους «δύο άντρες» για ευνόητους λόγους. Κάνεις δεν δέχεται την προδοσία και το ψέμα. Μιλήστε με κάποιον που εμπιστεύεστε αλλά το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε στον εαυτό σας. Δείτε τελικά με ποιον θέλετε να συνεχίσετε. Κανένας δεν είναι τέλειος, όπως μην ψάχνετε την τελειότητα. Και καλά ξεμπερδέματα!

Keywords
Τυχαία Θέματα