Τι κάνουν οι celebs για τέλειο σώμα πριν το γάμο;

09:47 5/7/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Παρότι καμία μα καμία δεν θα έπρεπε να νιώθει πίεση για να χάσει βάρος ειδικά για τη μέρα του γάμου, όλες μπαίνουμε σε αυτό το τριπάκι και αρχίζουμε να ακολουθούμε ένα πρόγραμμα διατροφής και εκγύμνασης διαφορετικό από αυτό που είχαμε μέχρι πριν να οριστεί η ημερομηνία-σταθμός της ζωής μας.

Το ίδιο συμβαίνει και με τις αγαπημένες μας celebs, καθώς και αυτές θέλουν το ίδιο με εμάς για τον εαυτό τους: να νιώθουν αυτοπεποίθηση όταν όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω τους. Δεν υπάρχει κανένας λόγος, λοιπόν, να νιώθουμε μοναξιά σε αυτόν τον «αγώνα», αφού μαζί με εμάς στη… λίστα γάμου φιγουράρουν

και τα πιο καυτά και πολυσυζητημένα ονόματα του Hollywood.

Ανάμεσα στις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί και στην αποστήθιση σεναρίων, φροντίζουν για τις μεγάλες ποσότητες «πράσινου» στη διατροφή τους καθώς δεν απέχει και πολύ η δουλειά ενός παπαράτσι, από αυτή ενός φωτογράφου γάμων που δεν αφήνει ούτε λεπτομέρεια χωρίς να την αποτυπώσει -κι εκείνες γνωρίζουν καλά τι σημαίνει παπαράτσι!

Από τη Rosie Huntington-Whitley και τη Hannah Davis μέχρι τη Mariah Carey και τη Miley Cyrus, όλες κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να τις ερωτευτεί ο φακός όταν θα αγκαλιάζει το σώμα τους το νυφικό τους φόρεμα. Και παρότι συχνά σκεφτόμαστε πως τρέφονται μόνο με μαρούλι και καρότα, περνώντας αμέτρητες ώρες στα γυμναστήρια, η αλήθεια είναι ότι έχουν μερικά tips & tricks που ακολουθούν, που… σχεδόν κάνουν θαύματα!

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Julianne Hough -Ορκίζεται στην CorePower Yoga και δεν επαναπαύεται ούτε τα Σαββατοκύριακα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Δηλώνει ότι αν δεν πάρει σωστό πρωινό νιώθει χάλια όλη μέρα. Προτιμάει φυσικό χυμό με αυγά.

Δείτε περισσότερα Galleries

Kate Upton – Γυμνάζεται με τη βοήθεια του celebrity trainer Ben Bruno! Αντί για cardio, έχει επικεντρωθεί στο weight-training.

Δείτε περισσότερα Galleries

Hannah Davis – Καθώς δεν της αρέσει το γυμναστήριο, κάνει 40λεπτα sessions καθημερινά στο σπίτι της. Κατά τ” άλλα, έχει αδυναμία στα outdoor sports.

Δείτε περισσότερα Galleries

Miley Cyrus – Είναι εμφανές ότι λατρεύει τη yoga. Η Miley είναι μία πραγματική yogi!

Δείτε περισσότερα Galleries

Η αγάπη της Cyrus για τα φρούτα και τα λαχανικά είναι γνωστή και από το… avocado tatoo της!

Δείτε περισσότερα Galleries

Rosie Huntington-Whiteley – Λατρεύει το pilates, τα αυγά και τους πράσινους χυμούς!

Δείτε περισσότερα Galleries

Mariah Carey – Αυτή η μέλλουσα νύφη προτιμά τις πρωτεΐνες και κάνει 5 μικρά γεύματα τη μέρα.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: celeb bodies, προετοιμασία γάμου, τέλειο σώμα πριν το γάμο

Keywords
Τυχαία Θέματα