7 κανόνες για να αποφύγετε την ακαταστασία!

09:06 5/7/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Όταν μπαίνεις στο σπίτι σου και παρατηρείς τα πράγματα τακτοποιημένα νιώθεις αίσθημα ευφορίας. Σε αντίθετη περίπτωση όταν δεν έχεις ολοκληρώσει τις δουλειές του σπιτιού και δεν ξέρεις από που να αρχίσεις, τι μπορείς να κάνεις?

Η διαδικασία είναι απλή, μπορείς να ακολουθήσεις κανόνες για να οργανώσεις ανά πάσα στιγμή τους χώρους του σπιτιού σου εύκολα και γρήγορα.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Αρχικός κανόνας για την είσοδο είναι να αφήνουμε τα απαραίτητα πράγματα όπως το πανωφόρι μας, το καπέλο μας, τα κλειδιά μας και εκμεταλλευόμαστε τους αποθηκευτικούς χώρους. Δείτε περισσότερα
Galleries

2. Μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τους ανοιχτούς αποθηκευτικούς χώρους στο καθιστικό ώστε να βάλουμε βιβλία, διακοσμητικά και κρυστάλλινα ποτήρια που αποτελεί αισθητικά ωραία εικόνα στα μάτια μας.

Δείτε περισσότερα Galleries Στην κουζίνα επίσης μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μοντέρνα γυάλινα βάζα με ετικέτες για να αποθηκεύσουμε τρόφιμα και με αυτό τον τρόπο κερδίζουμε δύο πράγματα, σωστή επιλογή αυτού που επιθυμούμε και να φαίνονται οπτικά οργανωμένα. Δείτε περισσότερα Galleries

4. Στο υπνοδωμάτιο ή στο μπάνιο σε απλά ή διακοσμητικά μπορούμε να δέσουμε ταμπέλες και να χωρίσουμε σε κατηγορίες τα πράγματα μας, όπως τα φάρμακα και τα καλλυντικά μαλλιών.

Δείτε περισσότερα Galleries

5. Για να αποθηκεύσουμε γρήγορα τα παιχνίδια των παιδιών, θα πρέπει να τηρούμε σε κοντινή απόσταση μεγάλα καλάθια. Εξυπηρετικές είναι οι πλαστικές ή μεταλλικές μπασκέτες καθώς μπορούν να κρεμαστούν σε τοίχους ή να τοποθετηθούν στο πάτωμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

6. Για τα συρτάρια της κουζίνας, του γραφείου ή του μπάνιου τα διαχωριστικά πλαίσια δίνουν έξυπνες λύσεις για την οργάνωσή τους.

Δείτε περισσότερα Galleries

7. Τέλος, τοποθετούμε πάντα τα βαριά αντικείμενα σε χώρους μεσαίου ή χαμηλού ύψους για λόγους πρακτικότητας και ασφαλείας.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: ακαταστασία, αποθήκευση, κουτιά αποθήκευσης

Keywords
Τυχαία Θέματα