Το jenny.gr τρύπωσε στα γυρίσματα του Try Me

14:09 4/7/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Η θερμοκρασία έξω είναι στα ύψη και εγώ έχω μία συγκεκριμένη αποστολή: Να παρακολουθήσω τα γυρίσματα του Try Me στο κατάστημα Κωτσόβολος που βρίσκεται στη Λεωφόρο Συγγρού, στη Νέα Σμύρνη. Φτάνω στην ώρα μου λοιπόν (λιγάκι λαχανιασμένη) και πλησιάζω στην είσοδο για να πάρω μια ανάσα δροσιάς. Η διάθεσή μου αλλάζει στη στιγμή και ανεβαίνω στον χώρο που βρίσκεται η κάμερα.

Εδώ με περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη. Το σκηνικό θυμίζει παιδικό πάρτι, μπαλόνια έχουν γεμίσει το

πάτωμα και κυρίως τις ειδικές συσκευές Ariete φαίνονται πανέτοιμες να βοηθήσουν τους παρουσιαστές να ετοιμάσουν λιχουδιές (βρε λες να με αφήσουν και να τις δοκιμάσω;).

Ο Δημήτρης Καρέτσος παίρνει τη θέση του πίσω από τον πάγκο και η Μαντώ Γαστεράτου βάζει μια πινελιά ρουζ για να είναι μια σωστή κυρία στην κουζίνα με το λουλουδάτο φόρεμά της. Η κάμερα ξεκινάει να γράφει και ενώ φαντάζομαι ότι το γύρισμα θα διαρκέσει ατελείωτες ώρες και θα έχει πολλές διακοπές αντιλαμβάνομαι ότι εδώ τα πράγματα είναι πιο απλά: Δύο άνθρωποι διασκεδάζουν, κάνουν το κέφι τους, χαρίζουν άπλετο γέλιο σε όλους και τρώνε τα καλύτερα γλυκά που έχουν φτιάξει με τα χεράκια τους (εντάξει, ξεκάθαρα dream job για τον καθένα).

Και μπορεί οι μαγειρικές τους ικανότητες να μην είναι οι καλύτερες δυνατές – ευτυχώς η παραγωγή είχε προβλέψει να φέρει ένα εναλλακτικό μείγμα χωρίς τσόφλια αυγών – αλλά από εκεί και πέρα με τις κατάλληλες συσκευές λίγα πράγματα μπορούν να πάνε στραβά. Να ξεχάσεις να τις βάλεις στην πρίζα ας πούμε.

Το αποτέλεσμα; Είδαμε πώς γίνονται τα καλύτερα σοκολατένια μάφινς σε λίγη ώρα και με την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια (είπαμε, ο Δημήτρης και η Μαντώ απέχουν πολύ από τον τίτλο του ειδικού) και δοκιμάσαμε το παγωτό που θα φτιάξουμε (με τη νέα μας παγωτομηχανή από τον Κωτσόβολο) και στο σπίτι μας αυτό το καλοκαίρι για να εντυπωσιάσουμε τους πάντες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το κάνουμε με περισσότερη τέχνη και λιγότερα απρόοπτα. Αλλά όχι απαραίτητα με περισσότερη πλάκα.

Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα