Τα εβδομαδιαία ζώδια από τον Γιώργο Πανόπουλο από 14/03/2016 – 20/03/2016

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις της Athens Voice από τον Γιώργο Πανόπουλο από 14/03/2016 – 20/03/2016.

1 ΑΠΟ 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > ΚΡΙΟΣ

Τι ψάχνεις; Τι φαντάζεσαι ότι θα ανακαλύψεις μετά το επόμενο βουνό κι ύστερα το άλλο και μετά το άλλο; Διψάς για εμπειρίες και γνώση που ποτέ δεν σου είναι αρκετά. Μοιάζεις με τον τουρίστα που φτάνει στο Λονδίνο και μετά από δύο ώρες αρχίζει να ξεφυλλίζει τον οδηγό του Παρισιού. Αυτό δεν σημαίνει

ότι δεν ευχαριστιέσαι. Φυσικά και ευχαριστιέσαι. Απλώς η περιέργειά σου είναι οξυμένη – θες τα να ξέρεις όλα.

Αυτή η εισαγωγή είναι γιατί ο Κρόνος και ο Άρης στον Τοξότη μιλάνε για σπουδές, για ταξίδια, για νέους ορίζοντες, για διεύρυνση της δουλειάς σου, για καινούργιες ιδέες, νέους ανθρώπους, για εκπαίδευση, μετακινήσεις, μετακομίσεις, για καινούργια κατορθώματα, για επιθυμία να ενεργοποιηθείς μέσα από μια καινούργια αγάπη, για περισσότερες γνώσεις, για την υιοθέτηση ενός νέου στιλ επικοινωνίας

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries TAYΡΟΣ

Δεν ξέρουμε το ζώδιο του εκατομμυριούχου που όταν τον ρώτησαν ποια είναι η αγαπημένη του μπίρα απάντησε «μα φυσικά η τζάμπα», αλλά μπορούμε να υποθέσουμε ότι ήταν Ταύρος. Είναι ασυνήθιστο για έναν Ταύρο να μην έχει το χρήμα ως βασικό άξονα της ζωής του. Η ειρωνεία είναι ότι τα λεφτά έρχονται και εξαφανίζονται κάθε τόσο εν μέρει γιατί τελικά δεν είσαι και πολύ έξυπνος/η όσον αφορά τα χρήματα ή επίμονος/η και εν μέρει γιατί το σύμπαν προσπαθεί να σε διδάξει ότι χρειάζεται να δέχεσαι από τους άλλους αυτό που σου προσφέρουν κι όχι να τους παίρνεις ό,τι έχουν απλώς επειδή το θέλεις.

Με τον Άρη στον Τοξότη θέλεις δεν θέλεις εξαρτάσαι από τους άλλους – οικονομικά, συναισθηματικά, ψυχολογικά. Τα (δυσάρεστα) θέματα που ανακύπτουν σχετίζονται με οικονομικές συνεργασίες και συνεταιρισμούς, με δάνεια, τράπεζες, εφορία, χρήματα που περιμένεις από τους άλλους και πρέπει να δώσεις στους άλλους.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι πλανητικές επιρροές είναι σημαντικότατες, αντικρουόμενες και κρίσιμες. Από τη μία πλευρά ο Κρόνος και ο Άρης στον Τοξότη σε πιέζουν για αποφάσεις και ξεκαθαρίσματα στις σημαντικές διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαγγελματικές και συντροφικές, και από την άλλη ο Δίας στην Παρθένο και τώρα ο Ερμής και η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε ενθαρρύνουν να ρισκάρεις: δηλαδή να γοητευτείς, να πεις το ναι σε μία σχέση ή να γνωρίσεις επαγγελματικά χρήσιμους ανθρώπους, να δρομολογήσεις ένα σχέδιό σου, να ανοιχθείς στο μέλλον, ή να ανοίξεις έναν καινούργιο και πιο ενδιαφέροντα για σένα δρόμο στη ζωή σου.

Δεν είναι ώρα ούτε για αισιοδοξία ούτε για απαισιοδοξία.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπάρχει μια διάχυτη εντύπωσηότι οι Καρκίνοι είναι ένα μάτσο συναισθηματικά υστερικών που κολυμπάνε σα τρελαμένα ψάρια μέσα σε ένα βαρέλι. Λένε επίσης ότι δεν διαθέτεις αναλυτικό μυαλό. Κούνια που τους κούναγε. Διαθέτεις έντονη διαίσθηση και ένα μυαλό που συνεχώς σκέφτεται. Ακόμα περισσότερο έχεις βάθος σκέψης, ένα ασυνήθιστα αναλυτικό μυαλό που κατατρύχεται από πολλές αμφιβολίες για όσα του έμαθαν όταν ήταν παιδί. Βρίσκεσαι σε μια εποχή της ζωής σου που όλες αυτές οι ιδέες, τα πιστεύω, οι απόψεις που σου μετέδωσαν σπίτι, θρησκεία, κοινωνία έχουν μπει στο στόχαστρο του μυαλού και της ψυχής σου για να αλλάξουν, να μεταποιηθούν, να εξελιχθούν. Σημασία έχει πια τι πιστεύεις ΕΣΥ για τις σχέσεις, τη δουλειά, τον έρωτα, τη δημιουργία, το σεξ – όχι οι άλλοι.

Σημασία έχει ο δικός σου δρόμος, το ένστικτό σου, οι αποφάσεις σου

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΛΕΩΝ

Τι σημαίνει να είσαι Λέων; Με τι αποστολή ήρθες στον κόσμο; Με τον Κρόνο στον Τοξότη για δυόμισι χρόνια και τώρα με τον Άρη επίσης στον Τοξότη για πολλές εβδομάδες σού δίνεται η ευκαιρία να ξαναθυμηθείς τι θέλεις, ποιος είσαι και ποια είναι η αποστολή σου. Ο αγώνας και η αποστολή σου είναι να εφεύρεις τον εαυτό σου, να δημιουργήσεις την προσωπική σου ταυτότητα και να μην ακολουθήσεις κανενός το δρόμο αλλά να φτιάξεις το δικό σου. Μόνο έτσι θα είσαι ευχαριστημένος/η και ισορροπημένος/η.

Ποιο είναι το όπλο σου; Η θέλησή σου – για το καλό ή το κακό. Κανένα άλλο ζώδιο δεν έχει την τεράστια θέληση που διαθέτεις εσύ. Μπορείς να γιατρέψεις τους ανθρώπους ή να τους κάψεις. Ο Τοξότης συμβολίζει για σένα τον Έρωτα, τη Δημιουργικότητα, τα Παιδιά, την Αυτοέκφραση, τη Χαρά της Ζωής.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρόλο που μπορεί να μην είσαι στα κέφια σου, να αγχώνεσαι για το επαγγελματικό παρόν και μέλλον σου, να προσπαθείς να σταθεροποιήσεις δουλειά ή σχέσεις, να ψάχνεσαι εργασιακά ή να προσπαθείς να δεις πού θα στραφείς με τις σπουδές σου, ο Δίας εδώ στο ζώδιό σου και ο Ερμής και η Αφροδίτη στους Ιχθύς σου δίνουν ένα χεράκι βοηθείας, σου λένε ότι όλα παίζονται και είναι ανοιχτά. Να θυμάσαι ότι για να υπάρξει χάπι εντ χρειάζεται ο πρωταγωνιστής ή η πρωταγωνίστρια να περάσει δυσκολίες και εμπόδια και κρίσεις. Φυσικά και θα τα καταφέρεις.

Προς το παρόν έχε υπόψη σου ότι ο σημαντικός τομέας των συντροφικών σχέσεων και των επαγγελματικών συνεργασιών είναι ενεργοποιημένος και ευνοείται. Όπως και να αισθάνεσαι μέσα σου, ό,τι κι αν αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητά σου δεν φαίνεται προς τα έξω.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΖΥΓΟΣ

1. Χρειάζεται να αγαπάς το σώμα σου κι όχι να παθιάζεσαι με αυτό: αν πιστεύεις ότι σε αγαπάνε μόνο όταν έχεις τέλειο σώμα, τέλεια υγεία και τέλειο πρόσωπο το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τρελαθείς. 2. Το να περιμένεις το χειρότερο δεν βγάζει πουθενά. Ούτε και το να αποφεύγεις προβλήματα που είναι αληθινά και χρονίζουν. 3. Μπορείς να συνδυάσεις μαγεία και πρακτικότητα, λυρική φαντασία και γήινη χρησιμότητα. Τα προηγούμενα είναι μια ανάγνωση των διελεύσεων του Ερμή και της Αφροδίτης στους Ιχθύς που έχουν σαν αιχμή τους την εργασία, την καθημερινότητα, το σώμα και την υγεία.

Ναι, η ρουτίνα και οι καθημερινές εκκρεμότητες σε αποθαρρύνουν, όπως και οι εντάσεις στις σχέσεις ή τα προβλήματα που δεν μπορείς να κρύψεις κάτω από το χαλί.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εάν η καρδιά σου έχει ανεβασμένους παλμούς αυτή την περίοδο και δεν τρέχεις στο διάδρομο του γυμναστηρίου τότε μπορεί να παίζουν διάφορα σενάρια, όπως ότι σε ενθουσιάζει κάτι δημιουργικό που κάνεις. Ή είσαι ερωτευμένος/η. Ή σε έχει χτυπήσει η άνοιξη και κάθε τόσο ένας άντρας ή μια γυναίκα σού κόβουν την ανάσα. Ή σε κάνει υπερήφανο/η ένα παιδί σου. Ή περιμένεις πώς και τι το βράδυ που το ραντεβού θα καταλήξει στο κρεβάτι. Ή ετοιμάζεις ένα ταξίδι.

Μπορεί να είναι πολλά τα σενάρια και οι παραλλαγές τους αλλά στο κέντρο τους βρίσκονται επιθυμία για έρωτα, προσοχή, κάτι που σου δίνει χαρά και ευχαρίστηση.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries TOΞΟΤΗΣ

Πού ανήκουμε τελικά; Αισθάνεσαι ασφαλής εκεί που βρίσκεται η οικογένειά σου; Σπίτι σου είναι εκεί που έχεις την οδοντόβουρτσά σου; Οι φίλοι σου; Ο/η σύντροφός σου; Εκεί που έχεις δώσει την καρδιά σου; Η δουλειά σου; Με τον Ουρανό στον Κριό, τον Άρη στο ζώδιό σου και την Αφροδίτη στους Ιχθύς δεν μπορείς να δώσεις μια απόλυτη απάντηση. Σπίτι σου είναι όλα. Όσο ανέφελη κι αν είναι η οικογενειακή ζωή υπάρχουν φορές που δεν αντέχεις ούτε λεπτό παρά πάνω.

Και τώρα που χρειάζεται να τρέξεις για την επαγγελματική σου ζωή, που αντιλαμβάνεσαι ότι εξαρτάσαι από κάθε ηλίθιο που επηρεάζει την πορεία σου, που χρειάζεται να πείσεις για τα σχέδια και τις προθέσεις σου ανθρώπους που δεν θα καθόσουν ποτέ στο ίδιο τραπέζι, νιώθεις σαν να ανεβάζεις ξανά και ξανά το βράχο του Σίσυφου.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στον Τοξότη είναι ένα αγκάθι στο πλευρό σου αφού είτε υπάρχουν ώρες ή μέρες που σκέφτεσαι ό,τι δεν κατάφερες στη ζωή σου, ή επειδή η καθημερινότητα της δουλειάς έχει αγριέψει με μικροπαρεξηγήσεις, καθυστερήσεις ή μικροαναποδιές που σου σπάνε τον τσαμπουκά, ή γιατί οι γύρω σού φορτώνονται με άγχη και προβλήματα που πρέπει εσύ να λύσεις ή να διευκολύνεις, ή γιατί υποφέρεις από αλλεργίες της εποχής, ίωση ή απλώς ακεφιά.

Με λίγα λόγια, αν σε ρωτούσαν τι θα ήθελες τώρα να κάνεις η απάντηση αυθόρμητα θα ήταν «να με αφήσουν ήσυχο/η και να σηκωθώ να φύγω, να δραπετεύσω κάπου μακριά από τις επαναλαμβανόμενες υποχρεώσεις και την πίεση».

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries YΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να μην ξέρεις επακριβώςτι είναι αυτό που σε ενοχλεί (πέρα από το εργασιακό άγχος και τη στενότητα των χρημάτων που είναι ένα κοινό πια μοτίβο για όλους), ή να μην μπορείς να προσδιορίσεις τη δυσφορία σου, αλλά υπάρχει σαν χαλίκι στο παπούτσι σου. Κι έτσι μπορεί τη μία να έχεις ξεσπάσματα επαναστάτη και την άλλη να συμπεριφέρεσαι σαν θυμωμένος έφηβος που δεν ξέρει πώς να ζητήσει να τον αγαπάνε.

Πριν κάνεις τα πράγματα εκρηκτικά σκέψου μήπως η δυσανεξία έχει να κάνει με τις επαγγελματικές σου επιλογές, τις σχέσεις σου ή τα αισθήματα που αισθάνεσαι ότι ΔΕΝ παίρνεις – ζήτα τα επιτέλους.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries IXΘΥΕΣ

Παιχνίδια εξουσίας; Εσύ; Είναι δυνατόν; Τζάνκι της δημοσιότητας; Ένα κομμάτι σου ανήκει στον αόρατο καλλιτέχνη, τον άγγελο που έρχεται και φεύγει, που κάνει θαύματα και εξαφανίζεται χωρίς κανείς να τον πάρει είδηση ή να τον ευχαριστήσει, ευτυχισμένο που έδωσε αγάπη στον κόσμο. Και το άλλο; Ο σταρ, ή οι φαντασιώσεις ενός σταρ που εμφανίζεται με μαύρα γυαλιά και τσακώνεται άγρια με τους παπαράτσι για να δει τη φωτογραφία τους την επόμενη μέρα στις αντίστοιχες εφημερίδες και περιοδικά.

Ναι, με πλανήτες σε κομβικά σημεία του ηλιακού σου χάρτη θέλεις να είσαι στο κέντρο της σκηνής (της μεγάλης του κόσμου ή της μικρής για τους γύρω σου): θέλεις να είσαι ορατός/ή, να σε συζητάνε, να αναγνωριστείς, να σε μάθουν. Παρόλα αυτά είσαι Ιχθύς κι αυτό σημαίνει ότι ξέρεις πόσο ανόητο πράγμα είναι η φήμη, πόση υποκρισία και υποχωρήσεις κρύβει.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

Keywords
ζωδια σημερα, athens voice, athens, voice, σημαίνει, θες, αρης, ειρωνεία, τραπεζες, διδυμοι, λεων, αγχώνεσαι, εκκρεμότητες, επηρεάζει, σταρ, κινηση στους δρομους, εφημεριδες, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Καλή Χρονιά, ητανε μια φορα, ξανα, κοινωνια, υιοθετηση, πλανητες, αιχμη, αφροδιτη, γνωση, γυναικα, δανεια, δουλεια, δυσανεξια, εργασια, εφορια, θαυματα, ιωση, λεων, λονδινο, οριζοντες, περιοδικα, σταρ, τοξοτης, υγεια, φωτογραφια, ψαρια, ωρα, athens voice, αγαπη, αγχος, αγχώνεσαι, αισιοδοξια, αλλεργιες, ανοιξη, αμφιβολιες, εβδομαδες, βραδυ, βρισκεται, γυαλια, δεχεσαι, δειτε, διδυμοι, δωσει, δρομος, ευκαιρια, υπαρχει, ειρωνεία, εκπαιδευση, εκρηκτικα, εκκρεμότητες, ενδιαφεροντα, εν μερει, ενστικτο, επηρεάζει, εποχη, επιθυμια, ερμης, ερχεται, ερχονται, ζωη, ζητα, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ιδιο, ηλιθιο, ηρθες, θες, θυμασαι, θρησκεια, κρονος, λεφτα, λογια, λυρικη, μαγεια, μακρια, μπορεις, μυαλο, οικογενεια, παιδι, παιδια, προβληματα, ραντεβου, συνεχεια, σκεφτεσαι, σωμα, σπιτι, συμπαν, σχεδια, σχεδιο, ταυρος, ταυτοτητα, ταξιδια, φαντασια, φυσικα, φτανει, φημη, χρημα, χαρα, ψυχολογικα, ωρες, athens, αγωνας, ανηκει, class, δωσεις, φιλοι, για σενα, γνωσεις, κομματι, καρδια, κρεβατι, νιωθεις, σημαίνει, single, ταξιδι, τοξοτη, θεματα, βουνο, voice
Τυχαία Θέματα