Τα καλύτερα beauty looks της εβδομάδας

Οι celebrities αυτή την εβδομάδα έδωσαν το στίγμα τους για τα casual beauty looks. Ανάλαφρες μπούκλες, wavy bob hairstyles και buns είναι στη διάθεσή σας για να πάρετε έμπνευση και να τα υιοθετήσετε και στο δικό σας beauty look. Όποια κι αν είναι το προσωπικό σας στιλ, σίγουρα θα πάρετε μία ιδέα για το κυριακάτικο μακιγιάζ αλλά και το hairstyle.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ

ΕΠΟΜΕΝΗ >

Το natural-bright makeup της Karlie Kloss είναι ιδανικό για μια φρέσκια εμφάνιση. Το ανάλαφρο πιάσιμο ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο το beauty look.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Gigi Hadid με ένα casual ballet bun. Επιλέξτε το στην bad hair day για το everyday look.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το bun-up είναι το hot street hairtrend και η Kendall Jenner το υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η βασίλισσα Letizia είναι πάντα κομψή και το καρέ κούρεμα που έχει επιλέξει την κάνει να είναι updated αλλά και chic.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Kate Middleton μένει πιστή στο φυσικό μακιγιάζ που την κάνει να δείχνει λαμπερή. Επιπλέον, η Δούκισσα του Cambridge έχει επιλέξει ένα πολύ ωραίο καστανό χρώμα για τα μαλλιά της που δείχνει κομψό αλλά και νεανικό.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το μακρύ καρέ της Jessica Alba μας αρέσει πολύ και η ηθοποιός ξέρει καλά να τα αναδεικνύει. Τα loose waves που επέλεξε στο airport look θα είναι σίγουρα το trend αυτής της σεζόν.

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι ανάλαφρες μπούκλες της Selena Gomez φαίνεται ότι θα μας απασχολήσουν για πολύ καιρό.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: ballet bun, beauty look, bun, casual beauty look, hairstyle, makeup trends, ανάλαφρες μπούκλες, μακιγιάζ

Keywords
Τυχαία Θέματα