10 πολύτιμες συμβουλές για την οργάνωση του γάμου

Η οργάνωση ενός γάμου είναι πολύπλοκη όμως μπορεί να γίνει απλή αν από την αρχή βάλετε σε μία σειρά τις προτεραιότητες και όλα όσα πρέπει να υπολογίσετε την κατάλληλη χρονική στιγμή ώστε να απολαύσετε χωρίς παρατράγουδα την μεγάλη σας μέρα. Πάρτε χαρτί και μολύβι και σημειώστε την πρώτη λίστα πάνω στην οποία θα κινηθείτε γλιτώνοντας περιττά έξοδα και χρήματα:

Ορίστε την κατάλληλη ημερομηνία που θα βολέψει για το δικό σας ταξίδι αλλά και για να είναι μία «εύκολη» περίοδος για τους καλεσμένους σας.Διαχωρίστε ποιες είναι οι ουσιαστικές ανάγκες από τις επιθυμίες σας. Έτσι θα μπορείτε να διαχειριστείτε
καλύτερα το budget σας.Καθορίστε ποιο θα είναι το budget. Με τον τρόπο αυτό δε θα ξεφύγετε πολύ στα οικονομικά.Επιλέξτε να κάνετε έναν θεματικό γάμο. Θα είναι πιο εύκολο ένα συγκεκριμένο concept που θα σας γλιτώσει από τις αμέτρητες επιλογές.Ασχοληθείτε εγκαίρως με τη γραφειοκρατία. Μπορεί να έχετε παραλείψει επίσημα έγγραφα που να χρειάζεται χρόνος να τα τακτοποιήσετε.Μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια είτε από έναν wedding planner είτε από φίλους και συγγενείς. Είναι λογικό να μην τα γνωρίζετε όλα.Θέστε χρονικά περιθώρια σε ό,τι έχετε σχεδιάσει για να μην σας πέσουν όλα μαζεμένα.Κάντε μία καλή αναζήτηση στο internet για ό, τι σας αφορά για να αποκτήσετε μία γενική εικόνα.Σκεφτείτε που θα προσθέσετε το προσωπικό σας στοιχείο, από τη διακόσμηση και το νυφικό μέχρι τη μουσική.Εξοικονομήστε χρόνο σχεδιάζοντας από νωρίς τη λίστα με όλες τις υποχρεώσεις. Έτσι θα απολαύσετε τη διαδικασία της οργάνωσης χωρίς άγχος.

Keywords
Τυχαία Θέματα