#out for #what: 3 events που δεν θα χάσουμε αυτή την εβδομάδα

Καθώς διανύουμε την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, μας έχει πιάσει μια μελαγχολία είναι η αλήθεια. Όμως ο κόσμος να χαλάσει εμείς θα την κάνουμε να είναι όσο πιο γλυκιά και ανώδυνη γίνεται. Μαζί με τη φιλοσοφία «back to school» ή ελληνιστί «ο κάθε κατεργάρης στον μπάγκο του» έρχονται και διάφορα ωραιότατα events – θεατρικά και μουσικά – αλλά και ταινίες, τα οποία δεν αφήσουν τη διάθεσή μας να πέσει κάτω από το όριο.

Για να μην τα χάσουμε και δεν ξέρουμε πού να πρωτοπάμε εμείς διαλέξαμε τρία όλα κι όλα πράγματα που

θέλουμε να κάνουμε και τα έχουμε βάλει ήδη στην ατζέντα.

1 ΑΠΟ 3 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Cafe Society του λατρεμένου Woody

Νέα Υόρκη, δεκαετία του ’30. Μην αντέχοντας τους καβγάδες των γονιών του, τον γκάνγστερ αδελφό του και την οικογενειακή επιχείρηση, ο Μπόμπι Ντόρφμαν αποφασίζει να αλλάξει δραστικά τη ζωή του. Έτσι, αποφασίσει να δοκιμάσει την τύχη του στο Χόλιγουντ όπου ο πανίσχυρος ατζέντης θείος του τον προσλαμβάνει ως παιδί για όλες τις δουλειές. Ο Μπόμπι γρήγορα ερωτεύεται ένα κορίτσι, το οποίο όμως είναι δεσμευμένο. Ο Μπόμπι συμβιβάζεται με την φιλία της – ώσπου μια μέρα το κορίτσι χτυπά την πόρτα του και του λέει ότι ο φίλος της μόλις την χώρισε. Ξαφνικά, η ζωή του Μπόμπι παίρνει νέα, ιδιαίτερα ρομαντική τροπή!

O λατρεμένος μας Woody Allen κάνει ακόμα μία φορά το θαύμα του και μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο.

Δείτε περισσότερα Galleries Φάουστ: Το κλασσικό αριστούργημα και πάλι στον Πειραιά

Η παράσταση που εντυπωσίασε το κοινό, ο«Φάουστ» του Γκαίτε σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου, επανέρχεται στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά για λίγες μόνο βραδιές και συγκεκριμένα 20.

Το έργο του Γιόχαν Βόλφγκανγκ φον Γκαίτε (1749-1831) έχει τις ρίζες του στο θρύλο του Φάουστ που αποτυπώθηκε σε μπαλάντες, κουκλοθέατρα, ξυλογραφίες και χαρακτικά ήδη από τον 16ο αιώνα.

info: www.ticketservices.gr

Δείτε περισσότερα Galleries Ακόμα ένα σαββατοκύριακο στο ΚΠΙΣΝ

Το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Αυγούστου, εγκαινιάζεται η νέα σειρά θεματικών μουσικών συναυλιών Parklife που θα φιλοξενεί κάθε φορά καλλιτέχνες και μουσικά συγκροτήματα με διαφορετικές ηχητικές επιρροές.

Στο πρώτο Parklife (27-28 Αυγούστου) που θα φιλοξενηθεί στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος ο Παύλος Παυλίδης, ο Βασιλικός, ο Leon of Athens και η Katerine Duska συναντιούνται σε ένα Ακουστικό Σετ.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του επόμενου Σαββατοκύριακου, οι μικρότεροι επισκέπτες θα αποδράσουν μέσα από τη ζωγραφική στον μαγικό κόσμο του Μπλε, ενώ οι μεγαλύτεροι επισκέπτες θα δοκιμάσουν τα όριά τους συμμετέχοντας σε δύο συναρπαστικές αθλητικές δραστηριότητες που θα τους προσφέρουν τόνωση και ευεξία. Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κλασικές κινηματογραφικές ταινίες μυστηρίου υπό το φως των αστεριών στο πλαίσιο του προγράμματος Park Your Cinema που επιμελείται ο Ηλίας Φραγκούλης, να λάβουν μέρος στις καθημερινές οργανωμένες ξεναγήσεις που πραγματοποιούνται στο ΚΠΙΣΝ, καθώς επίσης και να θαυμάσουν από κοντά το Ασημένιο Κύπελλο που εμπνεύστηκε και σχεδίασε ο Michel Breal για τον Πρώτο Μαραθωνιονίκη, τον Σπύρο Λούη, μέσα από τη σχετική έκθεση που φιλοξενείται στο ΚΠΙΣΝ.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

Keywords
Τυχαία Θέματα