Η Jennifer Aniston για την υγεία της: «Τόσα χρόνια τα έκανα όλα λάθος»

Και τι δεν έχει αυτή η Jennifer; Όλου του κόσμου τα καλά. Στα 47 της έχει μία θαυμάσια καριέρα ηθοποιού, μία επίσης υπέροχη καριέρα επιχειρηματία και τον τίτλο της Ομορφότερης Γυναίκας του Κόσμου να είναι δικός της. Πέρα από αυτά, όμως, έχει και ένα πρόβλημα υγείας. Αλλά, επειδή μιλάμε για τη Jennifer Aniston, πρόκειται για κάτι που πλέον το έχει γυρίσει υπέρ της. Αντί δηλαδή, να επιτρέψει στο πρόβλημα να τη «νικήσει», με όλο το δυναμισμό που τη διακρίνει, έχει μπει στη διαδικασία

να ενημερώσει όλο τον κόσμο γι” αυτό και του τρόπους αντιμετώπισής του, για να βγούμε όλοι εμείς νικητές και όχι εκείνο.

Και το όνομα αυτού: Χρόνια ξηροφθαλμία. Για χρόνια, λοιπόν, η ηθοποιός χρησιμοποιούσε σταγόνες ματιών όλη μέρα, χωρίς να έχει καν αίσθηση του πόσες φορές τη μέρα φρόντιζε να επαναφέρει την υγρασία των ματιών της και ούτε που είχε υποψιαστεί ποτέ ότι κάποιο πρόβλημα υγείας ήταν αυτό που είχε.

Μέχρι που ήρθε η ερώτηση ενός δημοσιογράφου που τη ρώτησε αν είναι εθισμένη με κάτι και η αυθόρμητη απάντησή της ήταν: Στις σταγόνες ματιών. Τότε συνειδητοποίησε πως υπάρχει θέμα και ενώ μέχρι τότε νόμιζε ότι ήταν απλά και μόνο μία ενόχληση που είχε λόγω του ότι διάβαζε πολύ -σενάρια κ.λπ.- λόγω της δουλειάς της, φρόντισε να ενημερωθεί καλύτερα και ανακάλυψε πως είχε μία ασθένεια για την οποία υπάρχει διάγνωση και, το καλύτερο, θεραπεία. Η έκπληξή της αλλά και η χαρά της ήταν τόσο μεγάλες που έπαθε σοκ.

Οι καθημερινές ενοχλήσεις και οι ερεθισμοί εξαφανίστηκαν και από τότε, βροντοφωνάζει στον κόσμο όλο να τρέξει στον οφθαλμίατρο. Καθώς, όμως η ίδια είναι και «wellness freak» -όπως αποκαλεί τον εαυτό της- άρχισε και την εκστρατεία ενημέρωσης όλων των πολιτών μέσω του project Eyelove σε συνεργασία με το Shire.

Keywords
Τυχαία Θέματα