Νεσεσέρ διακοπών: Οι συμβουλές της Giselle για τα απαραίτητα για τη φροντίδα των μαλλιών

Φροντίζουμε πάντα να έχουμε μαζί μας στις διακοπές όσα είναι απαραίτητα για το πρόσωπο, για το σώμα μας και για τις εμφανίσεις μας είτε στις παραλίες είτε στα γραφικά δρομάκια των νησιών. Φροντίζουμε, όμως, όσο θα έπρεπε και για τις ανάγκες των μαλλιών μας; Θυμόμαστε πάντα πόσο πολύ χρειάζονται περιποίηση την περίοδο των διακοπών, που ενώ εμείς χαλαρώνουμε, για εκείνα είναι σχεδόν μονόδρομος η αφυδάτωση και η φθορά; Όχι, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αρχίσουμε να ανησυχούμε, αν βάλουμε στο νεσεσέρ μας όσα μας προτείνει η Giselle, που όπως φαίνεται και από την

εικόνα, κάτι κάνει πολύ καλά για να έχει πάντα τόσο όγκο, υγεία και λάμψη στα μαλλιά!

Ως ambassador του Pantene, μας δίνει συμβουλές όχι μόνο για τα προϊόντα που είναι απαραίτητο να ταξιδέψουν μαζί μας αλλά και για τον τρόπο και τη συχνότητα που θα έπρεπε, ιδανικά, να περιποιούμαστε τα μαλλιά μας. Ακολουθώντας, λοιπόν, όσα μυστικά μοιράζεται, δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα για το καλοκαίρι!

Let’s have a (hair) look!

Ο δικός μου σύμμαχος για αυτό το καλοκαίρι είναι η σειρά Αναδόμηση και Προστασία.Ο συνδυασμός του σωστού σαμπουάν και conditioner είναι απαραίτητος ενάντια στη φθορά από τον ήλιο, τη θάλασσα, το αλάτι ή το χλώριο της πισίνας.Για περισσότερη ενυδάτωση χρησιμοποιήστε τη μάσκα Αναδόμηση και Προστασία 3-4 φορές την εβδομάδα.Καθιερώνοντας μια σωστή ρουτίνα ομορφιάς το καλοκαίρι, τα μαλλιά σας θα είναι ενυδατωμένα, υγιή και γεμάτα λάμψη.Αποφύγετε το έντονο styling και αφήστε τα μαλλιά σας να κινηθούν ελεύθερα και φυσικά.Αποφύγετε τις θερμές ηλεκτρικές συσκευές, όπως το πιστολάκι, το ψαλίδι και την πρέσα που επιβαρύνουν την τρίχα τους καλοκαιρινούς μήνες, αφυδατώνοντάς την ακόμα περισσότερο.

Η αλήθεια είναι ότι με τη σειρά Pantene Pro- V Αναδόμηση και Προστασία μπορούμε να έχουμε έως και 15 φορές πιο δυνατά μαλλιά γιατί το σαμπουάν Pantene περιλαμβάνει τη γνωστή τεχνολογία EDDS, που έχει αντιοξειδωτική δράση κατά της φθοράς των μαλλιών, και το conditioner περιλαμβάνει ιστιδίνη. Χρησιμοποιώντας τα συνδυαστικά, τα μαλλιά μπορούν να είναι υγιή εσωτερικά και όμορφα εξωτερικά.

Και… η άλλη αλήθεια είναι ότι αν το καλοσκεφτούμε, αν ακολουθήσουμε όλα τα παραπάνω, ελαφρύνουμε και τη βαλίτσα μας, αφού το νεσεσέρ μας δεν θα περιέχει καθόλου περισσότερα από τα απαραίτητα προϊόντα μαλλιών. Έτσι, μένει χώρος και για τα υπόλοιπα beauty και fashion items!

Keywords
Τυχαία Θέματα