Είσαι μωρομάνα; Τι μπορείς να κάνεις σε 10 λεπτά!

Όταν έχεις μωρό ο χρόνος για σένα είναι περιορισμένος. Αυτά τα 10λεπτα διαλείμματα ύπνου του μωρού, όμως, πρέπει να τα εκμεταλλευτείς. Θα μου πεις τι μπορώ να κάνω σε 10’; Θα σου πω τι μπορείς να κάνεις:

Γυμνάσου: Μην σου φαίνεται λίγο σε 10 λεπτά κάνεις ένα ωραιότατο προγραμματάκι που θα σε βοηθήσει σταδιακά να επανέλθεις – εντάξει μην περιμένεις και θαύματα! – και θα σου ανεβάσει τη διάθεση. Λίγους κοιλιακούς, λίγους ραχιαίους, και μερικές ασκήσεις Kegel προλαβαίνεις σε 10 λεπτά να κάνεις.Πάρε τηλέφωνο: Σε 10 λεπτά μπορείς να πεις πολλά με τις φίλες σου. Μην χάνεσαι. Έχεις λίγο χρόνο να
μάθεις τα κουτσομπολιά της παρέας, τα προβλήματα της φίλης σου.Κάνε μασάζ: Για την ακρίβεια βάλε τον άντρα σου να σου κάνει μασάζ. Το δικαιούσαι!Φάε: Ναι μην παραξενεύεσαι είναι μια καλή ευκαιρία να φας ένα κανονικό γεύμα ή ένα απαγορευμένο σνακ με την ησυχία σου χωρίς ηχητικές ή άλλες παρεμβολές.Περιποιήσου τον εαυτό σου: Προλαβαίνεις να κάνεις μια μάσκα για το πρόσωπο, τα μάτια ή τα μαλλιά.Βάλε μουσική: Φόρεσε ακουστικά, βάλε το αγαπημένο σου τραγούδι στη διαπασών και ξεσάλωσε. Θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις.Ψώνισε: Δεν προλαβαίνεις να πας στα μαγαζιά. Αλλά πλέον τα μαγαζιά έρχονται σε σένα. Περιηγήσου στο internet τα e-shops. Πλέον μπορείς να βρεις τα πάντα και το καλύτερο χωρίς καθόλου κόπο θα βρεθούν στην πόρτα σου!Διάβασε: Και επειδή μάλλον δεν θα προλάβεις ούτε κεφάλαιο να ολοκληρώσεις από βιβλίο, πάρε περιοδικό και ξεκίνησε. Γράψε: Ξεκίνησε να γράφεις ημερολόγιο. Θα σε βοηθήσει ψυχολογικά, θα μείνει κάτι στο παιδί σου να θυμάται και εσύ θα γελάς στο μέλλον όταν το διαβάζεις.Διαλογίσου: Κλείσε τα μάτια και καθάρισε το μυαλό σου. Μη σκέφτεσαι τίποτα. Ανέπνευσε βαθιά από τη μύτη. Είναι χαλαρωτικό και μπορεί με τον καιρό να σε μεταφέρει σε άλλη διάσταση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα στο 4moms.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα