Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις του Γιώργου Πανόπουλου από 11/7 έως 17/7

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του Γιώργου Πανόπουλου από 11/7 έως 17/7.

1 ΑΠΟ 11 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > ΚΡΙΟΣ

Ε, ναι, δεν είσαι από αυτούς ή αυτές που σπάνε εύκολα, ούτε τόσο ευάλωτος/η που έχεις ανάγκη ένα χέρι για να σηκωθείς όταν σκοντάφτεις, δεν χρειάζεσαι ένα ώμο για να κλάψεις και όταν δεν τα καταφέρνεις με την πρώτη ξαναπροσπαθείς σαν να είναι πρώτη φορά. Όμως λαχταράς αγκαλιές, όρκους και υποσχέσεις και μάλιστα απεγνωσμένα – πεινάς και διψάς για αισθήματα, οικειότητα και σεξ. Μπορείς να ομολογήσεις ψιθυριστά και χωρίς να ακούγεσαι ότι έχεις ανάγκη από

τους άλλους, ή τον Ένα/Μία που υποκρίνεσαι ότι δεν εξαρτάσαι.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΔΙΔΥΜΟΙ

Μεταξύ μας: σου είναι δύσκολο να μετατοπίσεις την προσοχή από τον εαυτό σου προσπαθώντας να αποδείξεις στους άλλους πόσο καλός, ευγενής, ευφυής και ανθρωπιστής είσαι – που είσαι. Δεν μπορείς να σταματήσεις το εγώ σου από το να κρυφοκοιτάζει από τις κουίντες το κοινό βγάζοντας κάθε τόσο το κεφάλι του. Φυσικά και έχεις υψηλούς στόχους. Σε ενοχλεί που κάποιοι σε θεωρούν αναξιόπιστο/η, ελαφρόμυαλο/η, καρικατούρα σταρ. Το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνει είναι να γίνεσαι κατανοητός/ή, να σε καταλαβαίνουν οι άλλοι.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η παρούσα αστρολογική κατάσταση σε προτρέπει να πάρεις ένα ρίσκο –όχι να διακινδυνεύσεις– να τολμήσεις. Τουλάχιστον να τολμήσεις να σκεφτείς το ενδεχόμενο μιας καινούργιας δουλειάς, την επέκτασή της, την ανανέωση ή τη διεύρυνσή της. Να τολμήσεις να απαιτήσεις από τη ζωή: έναν έρωτα, μια αισθηματική περιπέτεια, μια σχέση. Να βγεις εκεί έξω για να διασκεδάσεις, να συναναστραφείς ανθρώπους που γουστάρεις ή να γνωρίσεις καινούργιους.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΛΕΩΝ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα (από 12/7) και μετά από λίγο του Ερμή (από 14/7) στο ζώδιό σου σηματοδοτεί την ουσιαστική έναρξη του καλοκαιριού και σε σπρώχνει με ούριο άνεμο στο γενέθλιο σου μήνα. Παρόλο που ο Άρης στον Σκορπιό σταθερά κάποιες φορές σε βάζει σε μαύρες σκέψεις και σε κάνει συναισθηματικά εύθραυστο, από εδώ και πέρα η εξωστρέφεια, οι φίλοι, η κοινωνικότητα, οι διακοπές, οι καινούργιοι άνθρωποι που θα γνωρίσεις, η διασκέδαση και η αυτοπεποίθηση που θα αρχίσει να ανεβάζει στροφές, θα σε βοηθήσουν να ξαναβρείς τον αισιόδοξο, αξιαγάπητο, ερωτικό, αλαζονικό εαυτό σου.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ε ναι, η αυτοπεποίθηση που αποκτάς όταν τα βγάζεις πέρα σε δύσκολες καταστάσεις σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις τις προσπάθειες για να καταφέρεις ό,τι επιθυμείς. Άρης (που βρίσκεται στο ζώδιο σου) ονομάζεται αυτή η ορμή να διεκδικήσεις στόχους, όνειρα και σχέσεις. Βεβαίως αυτός ο δυναμισμός δημιουργεί και μια ίση και αντίθετη δυναμική, οπότε συγκρούσεις, αντιπαραθέσεις και εμπόδια και νεύρα ανήκουν στο μενού αυτής της διέλευσης.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΖΥΓΟΣ

Σου επαναφέρω μια σημαντική ερώτηση προς σκέψη: Θέλεις να σε αγαπάει όλη η ανθρωπότητα ή να αγαπιέσαι από ένα αξιολάτρευτο πρόσωπο; Μην απαντήσεις αμέσως – σκέψου. Μάλλον είναι δύσκολο να απαντήσεις γιατί δεν είσαι απόλυτα ξεκάθαρος/η μέσα σου. Υπάρχει αμφιθυμία μεταξύ της ανάγκης σου να είσαι κοινωνικά παρών/παρούσα και της επιθυμίας για οικειότητα στην προσωπική σου ζωή.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη πάνω από το κεφάλι σου στον Σκορπιό όσο και να πείθεις τον εαυτό σου ότι όλα είναι ok, ότι δεν τρέχει τίποτα, ότι κακοκεφιά είναι θα περάσει κ.λπ. η πραγματικότητα πιθανόν είναι ότι μια σκέψη, μια ασήμαντη αφορμή, μια λέξη, μια απάντηση, ένας εκνευρισμός στη δουλειά, μια αστοχία στη συζήτηση, κάτι που πήγε στραβά μέσα στη μέρα, είναι ικανά να κινητοποιήσουν ανασφάλειες και ενοχές, άγχος και τύψεις, προηγούμενες αποτυχίες και ήττες, ή ψυχοφθόρες αναγωγές τύπου «τι θα γινόταν αν…».

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όσο κι αν προσπαθείς να είσαι ήρεμος/η και πιστός/ή στις πιο υψηλές αιγοκερίσιες στιγμές σου, κατά βάθος μπορεί να παραμένεις ένας ξαναμμένος ή μία ξαναμμένη Αιγόκερως με ακόρεστες επιθυμίες και πόθους που μπορεί να κάνει τα πάντα για να κατακτήσει τον Άλλο. Βεβαίως δεν χρειάζεται πάντα τέτοια ένταση. Εάν θέλεις να κάνεις οτιδήποτε δημιουργικό ή τολμηρό στη ζωή σου χρειάζεται να είσαι έτοιμος/η πάντα να αντιμετωπίσεις την απόρριψη.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διέλευση του Άρη στον Σκορπιό επί πολλές εβδομάδες μπορεί να φέρει αναγνώριση και φήμη στην επαγγελματική ζωή αλλά και κρίση και προβλήματα και αγωνία – η έκβαση εξαρτάται από το πόσο σταθερή είναι η δουλειά σου και πόσο την υπερασπίζεσαι. Ναι, μπορεί να αντιμετωπίσεις θέματα εξουσίας και ανταγωνισμού, ανθρώπους που μπορεί να σου βάζουν τρικλοποδιά ή σαδιστές που θεωρούν ότι έχοντας το πάνω χέρι μπορούν και να σου κάνουν το βίο αβιώτο.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΙΧΘΥΕΣ

Μιλάμε για την ενσυναίσθηση των Ιχθύων, για τη σχέση τους με το αόρατο, για την ανιδιοτέλειά του, αλλά και την τάση τους να αυτοκαταστρέφονται και να γίνονται θύματα. Καλλιτέχνες, ερευνητές, ακαδημαϊκοί ή λολίτες, δεν τονίζουμε αρκετά ότι μπορούν να τα καταφέρουν εξαιρετικά και στις μπίζνες. Υπάρχουν όμως φορές, όπως τώρα, που χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις όλα τα εγκεφαλικά σου κύτταρα, να εμπιστευτείς τη δύναμη της λογικής και να σκεφτείς πολύ πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

Keywords
Τυχαία Θέματα