Η Khloe Kardashian επέστρεψε στη ρουτίνα της

Μετά από ένα δεκαήμερο πολύ ψυχοφθόρο, γεμάτο στην αγωνία και τον φόβο ότι μπορεί να πεθάνει ο άνθρωπος της, έστω κι αν δεν είναι πια μαζί, η Khloe Kardashian επέστρεψε δριμύτερη στα γνωστά καθημερινά της πράγματα.

Τις τελευταίες μέρες η ζωή της πήρε μια απίστευτη τροπή. Από εκεί που απολάμβανε τη σχέση της με τον Τζέιμς Χάρντεν, ήρθε η – ευτυχώς – αίσια σε έκβαση υπόθεση του Lamar Odom να της φέρει τα πάνω κάτω. Ενώ ετοίμαζε μαζί του τα χαρτιά του διαζυγίου, εκείνος που μάλλον δεν την έχει

ξεπεράσει, της ζήτησε να το αναβάλλουν και εκείνη δεν θα μπορούσε να μην δεχθεί. Μάλιστα, ξαπόστειλε και τον Τζέιμς Χάρντεν.

Πέρασε τα βράδια της στο πλάι του ελπίζοντας ότι θα ξυπνήσει. Και τώρα που το χειρότερο σενάριο απεφεύχθη, η Khloe Kardashian μπορεί να προχωρήσει απερίσπαστη και δίχως ενοχές σε αυτά που έχει συνηθίσει να κάνει τον τελευταίο καιρό. Να φωτογραφίζεται ημίγυμνη ή και εντελώς γυμνή. Στη φωτογράφιση της για το περιοδικό Complex που είχε κάνει πριν ένα τρίμηνο τα συνδύασε και τα δύο.

Η Khloe συμπεριέλαβε αυτήν τη φωτογράφιση, αλλά και παλαιότερα πεπραγμένα της και προσωπικές ιστορίες σχετικές με τα κιλά της και την σχέση με τους γονείς της, σε ένα βιβλίο-ημερολόγιο που ετοιμάζει, με τίτλο Strong Looks Better Naked.

Διαβάστε τη συνέχεια στο toratora.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα